Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ БИ ВОЛЕО ДА ИМАШ ПОСЛА СА МНОМ": Марија јавно подржала Милену Радуловић после одложеног суђења Мики Алексићу (ФОТО)

Марија Шерифовић се огласила на свом Инстагам профилу и јавно упутила подршку Милени Радуловић

1727102071_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Marija.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Суђење Мирославу Мики Алексићу у Вишем суду у Београду одложено је данас, јер он није дошао због лошег здравствено стања.

Његов бранилац Зоран Јаковљевић је рекао да Алексић није добро, да је у петак имао заказану хемотерапију и да ју је пропустио да се суђење не би одлагало.

- А имајући у виду и да је отац Милене Радуловић тај дан ударио његову жену Биљану - започео је реченицу Јаковљевић, али је није завршио јер су у публици пријатељи оштећених почели гласно да се смеју.

Ту их је судија опоменуо да ће их удаљити из суднице и пресекао даље објашњавање адвоката одлуком да се суђење одлаже због недоласка окривљеног.

С обзиром на то да је Алексић кренуо на хемотерапију наложено је да се уради допуна његовог вештачења - да ли је сада због тога физички способан да присуствују суђењима.

Поп певачица и евровизијска победница Марија Шерифовић пружила је подршку глумици Милени Радуловић.

Она се огласила на свом Инстаграм профилу и упутила оштре речи.

- 1361. дан траје суђење Мики Алексићу. Он се још једном није појавио на рочишту. Претходно је прекинуо јер му је нагло позлило, јер је судија одбијао питања адвокату, мада је минутима пре тога пушио цигарете испред суда, као и после прекинутог рочишта - поручила је Радуловић и додала...

- Адвокат одбране у судници је отишао корак даље од непримерених питања - прешао је на претње сведоцима. “Много си ти храбра…”; Боље би ти било да се не мангупираш, јер не би волео да имаш посла са мном” - само су неке од упућених претњи сведоцима - тврди глумица.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - серифовиц

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas