Oglas
· · Komentari: 0

"NE BI VOLEO DA IMAŠ POSLA SA MNOM": Marija javno podržala Milenu Radulović posle odloženog suđenja Miki Aleksiću (FOTO)

Marija Šerifović se oglasila na svom Instagam profilu i javno uputila podršku Mileni Radulović

1727102071_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Marija.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću u Višem sudu u Beogradu odloženo je danas, jer on nije došao zbog lošeg zdravstveno stanja.

NJegov branilac Zoran Jakovljević je rekao da Aleksić nije dobro, da je u petak imao zakazanu hemoterapiju i da ju je propustio da se suđenje ne bi odlagalo.

- A imajući u vidu i da je otac Milene Radulović taj dan udario njegovu ženu Biljanu - započeo je rečenicu Jakovljević, ali je nije završio jer su u publici prijatelji oštećenih počeli glasno da se smeju.

Tu ih je sudija opomenuo da će ih udaljiti iz sudnice i presekao dalje objašnjavanje advokata odlukom da se suđenje odlaže zbog nedolaska okrivljenog.

S obzirom na to da je Aleksić krenuo na hemoterapiju naloženo je da se uradi dopuna njegovog veštačenja - da li je sada zbog toga fizički sposoban da prisustvuju suđenjima.

Pop pevačica i evrovizijska pobednica Marija Šerifović pružila je podršku glumici Mileni Radulović.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu i uputila oštre reči.

- 1361. dan traje suđenje Miki Aleksiću. On se još jednom nije pojavio na ročištu. Prethodno je prekinuo jer mu je naglo pozlilo, jer je sudija odbijao pitanja advokatu, mada je minutima pre toga pušio cigarete ispred suda, kao i posle prekinutog ročišta - poručila je Radulović i dodala...

- Advokat odbrane u sudnici je otišao korak dalje od neprimerenih pitanja - prešao je na pretnje svedocima. “Mnogo si ti hrabra…”; Bolje bi ti bilo da se ne mangupiraš, jer ne bi voleo da imaš posla sa mnom” - samo su neke od upućenih pretnji svedocima - tvrdi glumica.

Foto: Printscreen/ Instagram - serifovic

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas