Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Болна тачка ми је што не тренирам": Џејла Рамовић о изгледу и навикама

Џејла Рамовић важи за једну од најлепших малдих певачица

1718519877_1362a7309ccd643ddca6bcd0163c2078da04c55e.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Млада певачица Џејла Рамовић као победница два музичка такмичења "Звезде Гранда" и "Неки нови клинци" открила је који су фактори по њеном мишљењу битни за тријумф.

- Такмичење као такмичење, то је у суштини све исто. Верујем да је њима много стресно, само морају да се пресаберу и да буду сигурни у то што раде и да се добро спреме. Сећам се да сам се за своје финале спремала данима и психички и за наступ. Потребно је добро се припремити и бити спреман да се покида - поручила је Џејла.

Џејла каже да не сматра да се сам такмичарски осећај код њих разликује у односу на оно кроз шта је сама прошла, без обзира што многи од њих нису професионални певачи.

- Нема ту никакве разлике. И много звезда Гранда ради нешто друго са стране. И ја се нисам бавила музиком до тог момента, ја сам ишла у школу. Неки други такмичари су имали и своје редовне послове на које су ишли и онда се упоредо такмиче "па ћемо видети хоћемо ли да певамо након тога". Мислим да то не игра неку велику улогу. То је само ствар година како они то проживљавају, да ли им је нешто много другачије него нама, али верујем да није. Трема је увек присутна код свих људи на оваквим стварима јер имате једну шансу да се покажете, морате да будете најбољи и нема поново. Једном се деси и то је то – рекла је Рамовић.

Певачица је открила и да приводи крају студије у Шпанији, а одлазак на школовање у иностранство сматра добрим потезом.

- Остало је још пар предмета током летњег семестра. Мало је то другачије него код нас, не знам ни сама да објасним, али лагано све то приводим крају и презадовољна сам . признала је Џејла и нагласила да ће се након тога још више посветити каријери.

Певачица сваки пут блиста где год да се појави, а сада је открила и како јој полази за руком да увек својом појавом напросто засени све око себе.

- Болна тачка ми је што не тренирам. Волела бих да почнем, али ми толико време сада не дозвољава. Прво не знам где живим да бих имала једну теретану и једног тренера, као и навику и рутину. Али надам се да ћу некада ускоро моћи да се органузујем по том питању па да кренем да тренирам. Некада себи и кажем како неки хотел има теретану, али најчешће дођем са пута преморена и гледам само да легнем. С друге стране ми је баш жао што не могу да тренирам и да неке финесе унапредим, али имам генетику, хвала Богу. Не желим да будем себична и да кажем да имам генетику и то је то, јер треба и ја нешто да радим поводом тога, да све то остане како треба - навела је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas