Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СВЕ МОЈЕ ВЕЗЕ СУ БИЛЕ ТАЈНЕ": Џејла Рамовић отворила душу - певачица открила због чега је крила сваког дечка

Певачица и победница "Звезда Гранда" Џејла Рамовић појавила се вечерас у јавности обнажених леђа, док су се у хаљини оцртавале њене облине.

1719401887_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Dzejla-Ramovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Била је одлично расположена, па је открила како се осећа, колико је задовољна песмама које је недавно објавила, те прокоментарисала емотивни живот.

- Добро сам, супер сам. Песма са Хенијем је супер, јако сам се радовала да што пре изађе, имала сам трему. Та песма постоји јако дуго. Публика ју је прихватила. И прва и друга сад песма са Хенијем су пун погодак. Променила сам мало музички стил, публика реагује одлично на њих - рекла је Рамовићева.

- За моје праве везе нико никада није знао, самим тим су биле тајне, као у песми... Дечко који је писао песму је намерно писао тако за мене. Теже је сакрити партнера кад си јавна личност, не могу да кажем да није - истакла је она за "ПулсОнлине.рс".

- Некако је то потпуно другачије... Као да вас не занимају истине. Као да бежите од тога... Кад се појавим са неким ко то може да буде, ко може да ми буде партнер, ви кажете да није и онда не дирате ту... То ми је јако занимљиво. Обратите пажњу са ким се појављујем, да, да... (смех) Тренутно нема те тајне везе, али видећемо - казала је Рамовићева.

(Плусонлине)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas