Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЏЕЈЛИ РАМОВИЋ ЗАБРАНИЛИ КОНЦЕРТ: Полиција 5 минута пре почетка отказала наступ

Џејла Рамовић требало је да одржи концерт у Омишу у Хрватској, међутим пет минута пред почетак је исти отказан.

1725352031_Dzejla-Ramovic.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Наиме, Џејла Рамовић је требало да наступа у једном кафићу у Омишу 31. августа, а улазнице су коштале 20 евра.

Ипак, како "Далмација данас" сазнаје пре почетка концерта полиција је "куцнула" на врата кафића те при редовној контроли утврдили да власник није имао потребне дозволе како би могао да организује концерт.

- Полицијски службеници су, на основу јавне расправе да ће бити одржан концерт страног држављанина за којег се сумња да нема претходну дозволу за рад или потврду о раду, обавили потребне разговоре са одговорним лицем и обавестили организатора о поступку да је потребно да се тражи потребно одобрење и потврда о пријави рада када се држављани трећих земаља ангажују на рад и да га обавести о правним последицама уколико благовремено не прибави потребне дозволе. Дакле, у конкретном случају полицијски службеници су подузели потребне мере и радње како би се спречило кршење закона, те није било потребе за подузимањем даљњих мера и радњи из надлежности полиције, објашњавају из сплитске полиције за Далмација Данас.

Џејла је прошлог лета без проблема наступила у истом том кафићу.

Хаос након наступа "Бијелог думета" у Сплиту

Иначе, "Бијело дугме" одржао је концерт у Сплиту, где су извели своје највеће хитове, а извођење Алена Исламовића изазвало је велику пажњу јавности.

Наиме, многобројних песама на ред је дошла једна посебна "Пљуни и запјевај, моја Југославијо" коју је извео Ален Исламовић, а како је пренео "Јутарњи.хр" публика је током ове нумере звиждала и негодовала.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas