Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БЛИЖИ СЕ ДУГООЧЕКИВАНИ СПЕКТАКЛ НА КОПАОНИКУ: Највеће звезде и гости из целог региона на Мусиц Wеек Фестивалу у хотелу Гранд

Иако је сезона на најпопуларнијој зимској дестинацији у пуном јеку, месец март обећава и много више, уз музички спектакл који се ближи и то у једном од својих најбољих издања

1677504655_Sasa-Matic_Photo-Sky-Music-1.jpg
Фото: Скy Мусиц
Oglas

Седми по реду, Мусиц Wеек Копаоник, одржаће се у Евенту Халл-у хотела Гранд Копаоник, током два мартовска викенда, од 9. до 12. и од 16. до 19. марта, а листа главних извођача и ове године чини овај догађај ексклузивним и јединственим због чињенице да највеће регионалне звезде окупља на једном месту.

Фото: Архива хотела

Први викенд резервисан је за “еxцлусиве перформанс” уз сењориту Милицу Павловић и Сашу Матића, који ће заједно пред публиком наступити у петак, 10. марта, док ће у суботу, 11. марта, маестрални Жељко Јоксимовић приредити свој аутентични шоу за све посетиоце фестивала. Други викенд отвориће дама која већ деценијама „тресе“ балканску сцену – Лепа Брена, а за сам крај фестивала, 18. марта, најављен је дуго ишчекивани спектакл и концерт за памћење регионалне звезде Дина Мерлина.

Фото: Архива хотела

Уз ексклузивне садржаје, Копаоник уз хотел Гранд у марту одише енергијом правих монденских европских скјалишта - динамичан и узбудљив спој скијања и сунчања, незаобилазних гастро и апрес ски станица, префињеног фине дининг искуства и феноменалног ноћног провода, захваљујући врхунској продукцији и музичко - сценском спектаклу у режији Скy Мусица.

Фото: Скy Мусиц

“Мусиц Wеек Копаоник је највећи зимски музички фествал у региону, јединствен по томе што на једном месту окупља најпознатија имена регионалне музичке сцене. Уједно, то је својеврстан концепт луксузног планинског одмора, који гостима омогућава да уживају у свим привилегијама попут врхунског ски сервиса надомак ски стаза, луксузних спа садржаја, бенефицираних улазница за све концерте и првокласног комфора на локацији самог фестивала! Због тога се годинама развио у догађај који је препознат и привлачан и ван Србије, у Македонији, Црној Гори, Босни и Хрватској” поручују организатори фестивала Скy Мусиц и Гранд Копаоник, очекујући ове године рекордну посету.

Фото: Скy Мусиц

Пожурите, обезбедите своје место под звездама Копаоника, и доживите савршен спој луксузних планинских угођаја и незаборавног музичког спектакла.

Улазнице за концерте доступне су у лимитирианом броју и ван хотелских пакета, у слободној продаји, путем званичне странице фестивала.

Фото: Скy Мусиц

Фото: Скy Мусиц

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas