Уз малре смернице ће палачинке бити још укусније
Oglas
Палачинке су старинска посластица која се прави од јефтиних састојка. Припрема делује поприлично једноставно, али то не значи да ће вам успети сваки пут. Без обзира што треба само да умутите састојке, а онда и да их пржите, морате да знате прави однос.
Како би вам палачинке увек успевале, битно је да знате колико јаја или брашна морате да додате.
Пре него што додате брашно у смесу, потребно је да га просејете. Ово правило важи за све врсте теста, а посебно за палачинке. Просејано брашно ствар мање грудвица, а осим тога палачинке ће бити ваздушастије. Такође, пре него што кренете да пржите палачинке оставите тесто да мало одстоји.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas