Нови начин за подгревање омиљеног сланиша
Пица је увек најбоља кад је извадимо из рерне. Међутим, када не поједемо све, остаци заврше у фрижидеру и чекају до сутра да их коначно поједемо. Љубитеља хладне пице сигурно да има, али ипак има више људи који воле да је и сутрадан клопају врелу и хрскаву. Пицерија Домино из Аустралије поделила је са својим муштеријама како да загреју пицу у микроталасној, а да корица не постане гњецава и влажна.
Прочитајте још: БАБЕ знају да ли је поврће СВЕЖЕ: Шаргарепа се ГРЕБЕ, купус се СЛУША, ево шта радити са ПАСУЉЕМ
Пица мајстори из Домино пицерије у Аустралији саветују да уз тањир пице у микроталасну ставите и чашу воде и грејете 30 секунди. Брзо ћете уочити да је корица остала хрскава као да сте управо извукли свежу пицу из рерне.
У супротном добићете, као и толико пута до сад, гњецаву и расквашену корицу која, признаћете, и није тако примамљива као хрскава. Пица подрејана на овај начин неће бити тако идеална као тек припремљена, наглашавају из Домина, али ће свакако бити боља уз једноставну чашу воде.
Прочитајте још: Целог живота сте ПОГРЕШНО СЕКЛИ ТОРТУ - погледајте како треба (ВИДЕО)