Novi način za podgrevanje omiljenog slaniša
Pica je uvek najbolja kad je izvadimo iz rerne. Međutim, kada ne pojedemo sve, ostaci završe u frižideru i čekaju do sutra da ih konačno pojedemo. LJubitelja hladne pice sigurno da ima, ali ipak ima više ljudi koji vole da je i sutradan klopaju vrelu i hrskavu. Picerija Domino iz Australije podelila je sa svojim mušterijama kako da zagreju picu u mikrotalasnoj, a da korica ne postane gnjecava i vlažna.
Pročitajte još: BABE znaju da li je povrće SVEŽE: Šargarepa se GREBE, kupus se SLUŠA, evo šta raditi sa PASULJEM
Pica majstori iz Domino picerije u Australiji savetuju da uz tanjir pice u mikrotalasnu stavite i čašu vode i grejete 30 sekundi. Brzo ćete uočiti da je korica ostala hrskava kao da ste upravo izvukli svežu picu iz rerne.
U suprotnom dobićete, kao i toliko puta do sad, gnjecavu i raskvašenu koricu koja, priznaćete, i nije tako primamljiva kao hrskava. Pica podrejana na ovaj način neće biti tako idealna kao tek pripremljena, naglašavaju iz Domina, ali će svakako biti bolja uz jednostavnu čašu vode.
Pročitajte još: Celog života ste POGREŠNO SEKLI TORTU - pogledajte kako treba (VIDEO)