Тајна је у једном састојку
![1670250952_shutterstock_1921917155.jpg](/cache/images/5/8/9/d/2/589d2a6e70d38fdb8c3ba2ed4b332f0f1c4ce1a2.jpg)
Фаширане шницле или ћуфте често се налазе на нашим јеловницима, али не испадну увек онако како смо желели. Да бисте добили сочније и укусније ћуфте, послужите се једним тајним састојком.
Прочитајте још: Доручак у коме ћете уживати: Једноставан начин да спремите ХРСКАВУ СЛАНИНУ
Све што вам је потребно јесте тврди сир. Отприлике, у 500 грама меса довољно је додати 100 грама тврдог сира. Сир је потребно додати одмах на почетку спремања. У млевено месо убаците црни и бели лук, јаје и сир, потом додајте соли и бибера, па обликујте ћуфте и фаширане шницле. Када их обликујете, прекријте их провидном фолијом, па оставите да одстоје у фружидеру сат времена пре пржења.
Уместо сира, можете додати и ситно исецкану сланину.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ