Салата од цвекле се једе и зими и лети, а врло је једноставна за припрему
Oglas
Цвекла има мало масти, богата је антиоксидансима и витаминима, који помажу да регулишете шећер, ојачате кости, смршате... Све што треба да урадите јесте да је скувате и зачините.Наш предлог је да додате и орахе и мајонез и учините је најукуснијом салатом икада. Обавезно је послужите за Нову годину или Божић уз печење.
Састојци:
500 г цвекле
60 г ораха
1 чен белог лука
1/2 кашичице шећера
1 кашика мајонеза
Припрема:
Цвеклу скувајте и изрендајте, а орахе исецкајте. У посуди помешајте ове две намирнице и додајте млевени бели лук, посолите, побиберите, пошећерите и додајте мајонез. Добро сједините.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas