Купус салата се поред белолучених паприка, најчешће прави или наручује у ресторанима, поготово зими
Oglas
Било да је правите од свежег или киселог купуса одлично је послужење уз печење, нарочито на славама. Додатни је плус што се и брзо прави, па је спас у задњи час. Овај рецепт ће вам се посебно допасти, а другачијом и бољом је чини прелив од зачинског биља, меда и белог лука.
Састојци:
- 400 г купуса
- мирођија
- першун
- 4-5 кашика маслиновог уља
- 1 чен белог лука
- 1 кашика сирћета
- 1 кашичица меда
Прочитајте још: Традиционални руски рецепт за ЗИМНИЦУ: Направите маринирани ПАТЛИЏАН
Припрема:
Купус исеците или изрендајте, па посолите и побиберите и промешајте. У блендеру уситните першун, мирођију, бели лук, мед, маслиново уље и сирће. Треба да добијете глатку смесу. Прелијте преко купуса и добро промешајте.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas