Тајна је у једном састојку који се додаје на крају
Купус салата је неизоставна на трпези и на породичним окупљањима. Обично је служимо уз печење, пасуљ, роштиљ. Међутим, не испадне нам увек онако као у ресторану. Због тога са вама данас делимо један мали трик који ће вашу салату учинити укуснијом.
Састојци:
1 главица купуса
со
уље
сирће
шећер на врх кашичице
Припрема:
Купус исецкајте ситно, пребаците у чинију па додајте со и шећер. Изгњечите купус рукама и оставите да одстоји пар минута. Сипајте уље, а потом и сирће. Промешајте и додајте со на крају. Со на крају је кључан састојак сваке добре салате, и домаћице обично ту греше. По инерцији прво сипају со у салату, па потом налију сирће и уље, што доводи до тога да со падне на дно.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ