Kupus salata se pored belolučenih paprika, najčešće pravi ili naručuje u restoranima, pogotovo zimi
Oglas
Bilo da je pravite od svežeg ili kiselog kupusa odlično je posluženje uz pečenje, naročito na slavama. Dodatni je plus što se i brzo pravi, pa je spas u zadnji čas. Ovaj recept će vam se posebno dopasti, a drugačijom i boljom je čini preliv od začinskog bilja, meda i belog luka.
Sastojci:
- 400 g kupusa
- mirođija
- peršun
- 4-5 kašika maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- 1 kašika sirćeta
- 1 kašičica meda
Pročitajte još: Tradicionalni ruski recept za ZIMNICU: Napravite marinirani PATLIDžAN
Priprema:
Kupus isecite ili izrendajte, pa posolite i pobiberite i promešajte. U blenderu usitnite peršun, mirođiju, beli luk, med, maslinovo ulje i sirće. Treba da dobijete glatku smesu. Prelijte preko kupusa i dobro promešajte.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas