Здравија варијанта бораније, без запршке.
Oglas
Без обзира да ли постите или једноставно желите да поведете рачуна о здрављу и здравим навикама, ова боранија је одличан избор за данашњи ручак. Ово је у варијанти баке Јелене из Бакине кухиње.
Прочитајте још: Чудо које се може направити од 1 јајета: ТОЧАК ТОРТА, кремаста посластица (РЕЦЕПТ)
Потребно је:
- 1 главица црног лука
- 2 шаргарепе
- 2 свеже паприке
- 1/2 кг бораније смрзнуте
- 2 кромпира
- 4 чена белог лука
- парадајз
- соли и бибера
- 1 кашичица брашна
- целеров лист
- першунов лист
Припрема:
На уљу пропржити главицу сецканог лука, сецкану паприку и шаргарепу. Кад се пропржи убацити боранију. Динстати са мало воде.
Убацити кромпир на коцкице и налити да огрезне и кувати. Пред крај додати на коцке ољуштен парадајз или пире парадајз из флаше.
Додати размућено брашно .На крају убацити сецкан бели лук и сецкан першунов лист. Поклопити. Боранија је готова.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas