Ово јело можете да спремите брзо и врло једноставно
Потребно је:
1 главица црног лука
2 шаргарепе
1 паприка из замрзивача или свежа
2 кромпира
суви зачин
ловоров лист
црвена паприка
50 мл. парадајз из флаше
2 чена белог лука
першунов лист уље
1 кашичица кукурузног скроба
Припрема:
Лук и паприку исецкати на ситно и додати шаргарепу на колутове. Додати мало воде и динстати неколико минута. Додати кесу бораније и кромпир на коцкице.
Додати још воде и кувати у мало воде 30 минута да боранија омекша. Измешати 1/2 кашичице мл паприке и 1 кашичицу кукурузног скроба /густин/ .
Додати 50 мл парадајза мл из флаше. Додати 1 пуну кашичицу сувог зачин сецкан бели лук и све изједначити. Поклопити да тихо кува још 2-3 минута.
Боранија мора да буде са мало течности. На крају ставити сецкан першун поклопити и искључити.
Уживајте у сјајном укусу.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ