Погледајте које јело Емина савршено прави и ужива у њему
Недуго након што је кренула да се бави музиком Емина Јаховић схватила је да је осим талента за једну звезду неопходно и да добро изгледа. Генетика је у њеном случају делимично учинила своје, делом су за њене савршене црте лица заслужне естетске операције, ипак када је реч о извајаном телу заслуге иду искључиво и само њој. Годинама уназад исхрана Емине Јаховић под посебним је надзором нутриционисте који искључује употребу шећера и житарица, као и других генетски модификованих намирница. Упоредо са тим део њене свакодневне рутине, су захтевни тренинзи због чега Еминине дуге, извајане ноге долазе до изражаја где год да се појави, а стомак упркос томе што је два пута рађала затегнут јој је ко струна.
С обзиром на то да и она има душу и воли да поједе и слатко и нешто мало сланије једном месечно практикује такозвани "Цхеат даy" када може да једе све, чему се њени наследници Јаман и Јавуз изузетно радују. Пре неки дан спремала је пасту са црвеним сосом, а фотографије које маме гурмане поделила са пратиоцима на "Инстаграму" уз коментар Пенне Ригата Сицилиана.
Прочитајте још: Предлог за данашњи РУЧАК - БОСАНСКИ лонац: Јело пуно витамина идеално за ЦЕЛУ породицу (РЕЦЕПТ)
У продужетку вам представљамо Еминин рецепт:
Састојци:
1 већи плави патлиџан ( или 2 мања)
1 главица црног лука
1 чен белог лука
1 или 1,5 конзерве парадајза
капри
2 кашике ситно сецканог сушеног парадајза
мало бибера
мало шећера
Маслиново уље за пржење патлиџана и лука
рендани пармезан
со, бибер, оригано
Начин припреме:
Плави патлиџан исецкати на ситне делове и пропржити на маслиновом уљу.У други тигањ издинстати ситно исецкан лук, додати бели, уситњен сушени парадајз, затим онај из конзерве и на крају плави патлиџан. Зачинити по жељи и укусу, а затим кувати на лаганој ватри, једно 15-20 минута. За то време скувати пенне, али пазити да се не прекувају. За сам крај све промешати и одозго додати рендани пармезан.
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - yаемина
Исхрана Емине Јаховић по много чему је специфична, али певачица се већ на њу навикла и нема потребу много да греши. Цхеат даy јој је сасвим довољан да задовољи слатке жељице.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ