Oglas
· · Komentari: 0

Ishrana Emine Jahović: Ne jede ŽITARICE i šećer, a jednom MESEČNO sme da uživa u OBROKU svom specijalitetu (FOTO/ RECEPT)

Pogledajte koje jelo Emina savršeno pravi i uživa u njemu

1666522244_Foto-ataimages.rs-Printscreen-Instagram-yaemina.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - yaemina
Oglas

Nedugo nakon što je krenula da se bavi muzikom Emina Jahović shvatila je da je osim talenta za jednu zvezdu neophodno i da dobro izgleda. Genetika je u njenom slučaju delimično učinila svoje, delom su za njene savršene crte lica zaslužne estetske operacije, ipak kada je reč o izvajanom telu zasluge idu isključivo i samo njoj. Godinama unazad ishrana Emine Jahović pod posebnim je nadzorom nutricioniste koji isključuje upotrebu šećera i žitarica, kao i drugih genetski modifikovanih namirnica. Uporedo sa tim deo njene svakodnevne rutine, su zahtevni treninzi zbog čega Eminine duge, izvajane noge dolaze do izražaja gde god da se pojavi, a stomak uprkos tome što je dva puta rađala zategnut joj je ko struna.

S obzirom na to da i ona ima dušu i voli da pojede i slatko i nešto malo slanije jednom mesečno praktikuje takozvani "Cheat day" kada može da jede sve, čemu se njeni naslednici Jaman i Javuz izuzetno raduju. Pre neki dan spremala je pastu sa crvenim sosom, a fotografije koje mame gurmane podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar Penne Rigata Siciliana.

Pročitajte još: Predlog za današnji RUČAK - BOSANSKI lonac: Jelo puno vitamina idealno za CELU porodicu (RECEPT)

U produžetku vam predstavljamo Eminin recept:

Sastojci:

1 veći plavi patlidžan ( ili 2 manja)
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 ili 1,5 konzerve paradajza
kapri
2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza
malo bibera
malo šećera
Maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka
rendani parmezan
so, biber, origano

Način pripreme: 

Plavi patlidžan iseckati na sitne delove i propržiti na maslinovom ulju.U drugi tiganj izdinstati sitno iseckan luk, dodati beli, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan. Začiniti po želji i ukusu, a zatim kuvati na laganoj vatri, jedno 15-20 minuta. Za to vreme skuvati penne, ali paziti da se ne prekuvaju. Za sam kraj sve promešati i odozgo dodati rendani parmezan.

Foto: Printscreen/ Instagram - yaemina

Ishrana Emine Jahović po mnogo čemu je specifična, ali pevačica se već na nju navikla i nema potrebu mnogo da greši. Cheat day joj je sasvim dovoljan da zadovolji slatke željice.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas