Када вам се једе нешто лагано, увек можете да направите домаћи хумус. Идеална храна за топле дане
Oglas
Здраво јело које можете да направите на брзину је савршена опција за све који су у журби или просто не желе да проводе сате поред шпорета.
Састојци
- 400 г леблебија из конзерве
- 1 кашика тахини пасте
- 1 масни чен белог лука , сецкани
- 3 кашике грчког јогурта
- добро исцедити сок од лимуна
Прочитајте још: ВАРИЈАНТА ЗА ТОПЛО ВРЕМЕ: Направите СУПУ ОД БЕЛОГ ПАСУЉА и уживајте у тањиру пуном здравља (РЕЦЕПТ)
Припрема
- Оцедите леблебије у ситу постављеном изнад чиније. Сипајте леблебије, тахини, бели лук и јогурт у процесор за храну или блендер и умутите да се углади.
- Мутите док не добијете лепу конзистенцију, а затим премешајте у чинију.
- Умешајте сок од лимуна и зачините по укусу.
БОНУС ВИДЕО:
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas