Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАВРШИО САМ СА ДИЈЕТАМА": Андрија Милошевић је смршао 20 килограма без гладовања - тврди да је најбитнија следећа ствар

Глумац Андрија Милошевић је успео да се отараси сувишних килограма без дијета и гладовања

1721906144_131a604fc5f2e1aa0605b9e78342b7aa20ecdf52.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Андрија Милошевић успео је да за мање од годину дана скине чак 20 килограма и коначно тело доведе у форму коју је желео. Популарни глумац је у пар наврата муку мучио са килограмима.

Са дијетама је завршио

Изнова је покушавао дијете, а резултати су били половични. Овог пута је, изгледа, другачије. Чини се да је проблем трајно решен.

- Са дијетама сам завршио, то је обична превара. Не треба да идете на дијету, него код људи који ће вам преписати како да се храните цео живот – посаветовао је Андрија све оне који желе да смршају, па истакао:

- На моје губљење килограма нису утицале ни пословне обавезе, ни обавезе око малог детета. Једноставно, то је самодисциплина Себи сам обећао: “Од сада до краја живота једем здраво.” - рекао је глумац у емисији код Огњена Амиџића.

Како је нагласио популарни уметник, проблем је у глави.

- Преждеравање је врста зависности. Прво се морате скинути са засићених шећера, са масти. То траје четири до пет месеци. Значи, заборавите на тешку и масну храну, на слаткише.

Шта једе Андрија Милошевић

Андрија Милошевић открио је и шта се налази на списку дозвољених намирница.

- Нисам избацио ништа што волим, само одређене намирнице више не једем заједно, него одвојено. Ручам печени кромпир, печурке и салату. Цео живот сам јео црвено месо, а онда сам схватио да ми то не одговара. Сада су ми риба и поврће основа исхране.

- Важан је јогурт. Такође, прија ми да уз ручак попијем чашу црног вина.

Осим што је прихватио здрав режим исхране, Андрија Милошевић се бави и спортом, ужива у вожњи бицикла, а свима саветује да обаве редовне лекарске контроле.

- Проверите крвну слику на шест месеци, а једном годишње урадите контролни преглед. Ко зна шта све уносимо у организам, ваздух је такав какав је. Нажалост, не живимо у скандинавским земљама и треба се пазити колико год је то могуће – закључио је.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas