Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик за смањивање апетита: На овај начин се брже мршави кажу научници

Мршављење може бити комплексан процес, али уз неколико једноставних трикова можете постићи значајне резултате.

1721553236_shutterstock_2449006913-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Битно је усредсредити се на дугорочне промене у исхрани и животном стилу, уместо брзих дијета или екстремних мера. Данас вам представљамо мали трик који је у домену оног старог доброг "млака вода пре сваког оброка". Реч је о нечему много бољем, али и укуснијем.

Јесте да је опште познато да чаша млаке воде помаже код смањења апетита и убијању глади, али су научници пронашли нови трик за постизање истог ефекта - да поједете мало беланчевина.

Уз помоћ мало беланчевина, осећаћете се дуже ситим, а за оброк нећете појести више него што вам је потребно (а то је углавном проблем код свих који желе да смршају). Суштина је да сат времена пре главног оброка направите ужину од беланчевина и на тај начин смањите глад коју вероватно осећате. Такође ћете уз то појести и мање, као што смо већ рекли.

Беланчевине се много дуже варе за разлику од угљених хидрата и масноћа које свакодневно уносимо, па је то највећи разлог због којег нас могу држати ситим сатима. Овај трик је најбоље употребити када идете негде где ће бити послужена храна која би вас мамила да је пробате.

Можете појести шаку бадема, кувано јаје, чашу нискомасног млека или јогурта. Ово ће вам помоћи да брже смршате без ригорозних дијета и одрицања омиљене хране.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas