Искористите сочне крушке док се још увек могу наћи на тезгама пијаца
Искористите домаће крушке док их још можете наћи на пијацама, или уколико сте их већ купили и сви су изгледи да их нећете појести и које не могу дуго да стоје у свежем стању.
Прочитајте још: 8 разлога због којих треба да једете КРУШКЕ: Имају веома позитиван утицај на здравље, а за ову групу људи су посебно корисне
Крушке оперете ољуштите и исечете на кришке. Ређајте их у тегле. Искористите тегле од најмање 1.5 или 2 килограма. Напуните тегле до врха са крушкама.
На сваку теглу додате 5 кашика шећера. Налијете до врха са хладном водом затворите тегле са поклопцем и добро притегнете.
Прочитајте још: Послушајте ове савете и третмани вам неће бити потребни: Откривамо како би требало да изгледа ваша ИСХРАНА
У једну дубљу шерпу по дну шерпе ставите кухињску крпу, убаците тегле и налијте хладном водом до врха да тегле остану у води. Када вода прокључа кувати 20 минута. Скинути са шпорета и оставити да се тегле охладе у тој води не вадити их. Када се охладе повадити, обрисати и спаковати .
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ