Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 1. ОКТОБАР: Овнови започињу везу; Шкорпије пазите на здравље

Сазнајте шта вас у уторак 1. октобра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1727764418_shutterstock_2262386121-13-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Ваш владалац Марс у тригону са Венером и Сатурном, доноси вам повећање зараде преко породичног бизниса, некретнина, додатних послова, спонзора. Заузете очекују пријатни тренуци са вољеном особом, а слободне улазак у страствену везу.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Сатурн у кући планова прави тригон са Марсом и вашим владаоцем Венером, доносећи вам контакте са странцима, путовања и могућност стручног усавршавања у иностранству. Заузете Бикове очекују трзавице и расправе на љубавном плану. Бол у леђима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Венера у еротичној, заводљивој Шкорпији, под утицајем Марса, симбола страсти, тешко ћете одолети шарму особе коју сте већ упознали преко посла. И један Ован жели што пре да вас види. Вољена особа показује знаке љубоморе. Подложност повредама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Венера, симбол љубави, у кући љубави, прави сјајне тригоне са Марсом, планетом страсти и Сатурном у романтичним Рибама, што слободнима доноси могућност заљубљивања. Заузете очекује одлазак на заједнички пут са вољеном особом. Несаница.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Венера у страственој Шкорпији прави тригоне са Марсом у 12. и Сатурном у кући страсти, доносећи могућност уласка у тајну романсу. На пословном плану, можете знатно да увећате зараду преко сарадње са странцима из прекоокеанских земаља.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Владалац вашег љубавног живота, Венера у Шкорпији, образује сјајне аспекте са планетама акције и стабилности, доносећи вам страствене тренутке са партнером. Напети аспекти Месеца са Марсом и Сатурном, упозоравају да избегавате расправе у дому и породици. Опасност у саобраћају.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Са вашим владаоцем Венером у Шкорпији, под утицајем Марса, који управља вашим љубавним али и пословним животом, можете да остварите већу зараду. Будите ипак опрезнији када је реч о документацији и чувајте вредне ситнице. Пазите се за воланом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Преко вашег знака прелази Венера, симбол љубави али и новца, доносећи вам сјајне шансе на емотивном и финансијском плану. Пословна ситуација још увек зависи од одлука које доносе особе са којим не можете да постигнете договор. Уносите више течности.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Владалац партнерских односа, Меркур, прави напет аспект са Марсом у кући новца и ризика, па избегавате непотребне трошкове. Будите толерантнији према сарадницима, као и рођацима, а родитељи према деци. Подложност повредама.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Владалац љубавног живота, Венера, у кући друштвеног живота, прави тригоне с вашим владаоцем Сатурном и Марсом, па слободни могу да упознају некога ко носи униформу на раду. заузете Јарчеве очекују пријатни заједнички тренуци са партнером.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Венера, планета новца у кући каријере, под утицајима Марса и вашег сувладаоца Сатурна, доноси вам новац преко послова са странцима, путовања, издаваштва, образовања. Будите опрезнији када је реч о ризичним улагањима и подизању кредита.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Велики тригон у воденим знацима, између Венере у Шкорпији, Марса у Раку и Сатурна у вашем знаку, слободнима доноси нове сусрете, али и старе симпатије. Ако сте у браку или дужој вези, партнер може бити склон преиспитивању неких ваших одлука.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas