Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 1. OKTOBAR: Ovnovi započinju vezu; Škorpije pazite na zdravlje

Saznajte šta vas u utorak 1. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

1727764418_shutterstock_2262386121-13-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars u trigonu sa Venerom i Saturnom, donosi vam povećanje zarade preko porodičnog biznisa, nekretnina, dodatnih poslova, sponzora. Zauzete očekuju prijatni trenuci sa voljenom osobom, a slobodne ulazak u strastvenu vezu.

 Bik (21. 4 - 21. 5)

Saturn u kući planova pravi trigon sa Marsom i vašim vladaocem Venerom, donoseći vam kontakte sa strancima, putovanja i mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu. Zauzete Bikove očekuju trzavice i rasprave na ljubavnom planu. Bol u leđima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Venera u erotičnoj, zavodljivoj Škorpiji, pod uticajem Marsa, simbola strasti, teško ćete odoleti šarmu osobe koju ste već upoznali preko posla. I jedan Ovan želi što pre da vas vidi. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore. Podložnost povredama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Venera, simbol ljubavi, u kući ljubavi, pravi sjajne trigone sa Marsom, planetom strasti i Saturnom u romantičnim Ribama, što slobodnima donosi mogućnost zaljubljivanja. Zauzete očekuje odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Nesanica.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Venera u strastvenoj Škorpiji pravi trigone sa Marsom u 12. i Saturnom u kući strasti, donoseći mogućnost ulaska u tajnu romansu. Na poslovnom planu, možete znatno da uvećate zaradu preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera u Škorpiji, obrazuje sjajne aspekte sa planetama akcije i stabilnosti, donoseći vam strastvene trenutke sa partnerom. Napeti aspekti Meseca sa Marsom i Saturnom, upozoravaju da izbegavate rasprave u domu i porodici. Opasnost u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa vašim vladaocem Venerom u Škorpiji, pod uticajem Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim ali i poslovnim životom, možete da ostvarite veću zaradu. Budite ipak oprezniji kada je reč o dokumentaciji i čuvajte vredne sitnice. Pazite se za volanom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Preko vašeg znaka prelazi Venera, simbol ljubavi ali i novca, donoseći vam sjajne šanse na emotivnom i finansijskom planu. Poslovna situacija još uvek zavisi od odluka koje donose osobe sa kojim ne možete da postignete dogovor. Unosite više tečnosti.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vladalac partnerskih odnosa, Merkur, pravi napet aspekt sa Marsom u kući novca i rizika, pa izbegavate nepotrebne troškove. Budite tolerantniji prema saradnicima, kao i rođacima, a roditelji prema deci. Podložnost povredama.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vladalac ljubavnog života, Venera, u kući društvenog života, pravi trigone s vašim vladaocem Saturnom i Marsom, pa slobodni mogu da upoznaju nekoga ko nosi uniformu na radu. zauzete Jarčeve očekuju prijatni zajednički trenuci sa partnerom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Venera, planeta novca u kući karijere, pod uticajima Marsa i vašeg suvladaoca Saturna, donosi vam novac preko poslova sa strancima, putovanja, izdavaštva, obrazovanja. Budite oprezniji kada je reč o rizičnim ulaganjima i podizanju kredita.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Veliki trigon u vodenim znacima, između Venere u Škorpiji, Marsa u Raku i Saturna u vašem znaku, slobodnima donosi nove susrete, ali i stare simpatije. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner može biti sklon preispitivanju nekih vaših odluka.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas