Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 30. СЕПТЕМБАР: Рибе очекује ново познанство; Бикови обратите пажњу на вољену особу

Сазнајте шта вас у понедељак 30. септембра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1727678826_shutterstock_2390644165.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у шестој кући одлаже или успорава реализацију ваших послова. Новац пристиже преко сарадње са странцима. Будите толерантнији према сарадницима. Пазите с ким склапате договоре. Проводите више времена у друштву пријатеља.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера прави добар аспект са Месецом у Девици, што повољно уточе на реализацију ваших планова и договоре са пријатељима. Ипак, будите пажљивији уколико потписујете важене уговоре. Расправе са вољеном особом. Више шетајте.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у четвртој кући доноси вам новац преко породичног или неког паралелног посла. Веза са љубавним партнером може се наћи у кризи. Неко се нада да ће вам постати нешто више од пријатеља. Чувајте се за воланом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у Девици, знаку у који пада трећа кућа, доноси вам новац преко интелектуалних и делатности повезаних са честим путовањима. Сусрет са млађом особом на краћем путу, предавању или преко интернета. Избегавајте алкохол.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Аспекти Месеца у кући новца али и љубави, доносе неспоразуме са вољеном особом, као и непотребне трошкове. Позиција Меркура, који управља вашим послом, упозорава да поведете више рачуна о документацији. Позив за излазак од Стрелца.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец у вашем знаку доноси вам промену планова, одлагања путовања или договора са пријатељима. Могућ неочекиван новчани добитак преко сарадње с неким ко живи у иностранству. Водите рачуна о односу према сарадницима, рођацима и комшијама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец у 12. кући доноси вам увећање зараде преко хонорарног аранжмана, али и упозорава да поведете више рачуна о својим изјавама. Пријатни заједнички тренуци са вољеном особом. Чувајте документацију и вредне ситнице. Више шетајте.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Слободне Шкорпије у очекује више сусрета и познанстава са интересантним особама. Преко пријатеља или интернета можете да упознате некога с ким ћете да остварите пословну сарадњу.Подложност спортским повредама. Послушајте савет Риба

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у кући каријере, под утицајем вашег владаоца Јупитера из Близанаца, доноси вам удварање заузете особе са посла. Позиција Урана у кући новца, доноси вам увећање зараде преко трговине, некретнина, грађевинских послова. Несаница.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у деветој кући, у опозицији са вашим владаоцем Сатурном, може доћи до одлагања или успоравања ваших амбициозних пословних планова. Новац стиже преко иностранства, предаваштва, путовања. Додатни опрез у саобраћају.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у осмој кући, у тригону са вашим владаоцем, ретроградним Ураном, доноси вам новац преко породичног бизниса или неког другог вида самосталне делатности. Поведите више рачуна о документацији и вредним ситницама. Несаница.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец у Девици прави квадрат са вашим сувладаоцем Јупитером што отежава комуникацију са емотивним или пословним партнером. Увећање прихода преко делатности повезаних са путовањима. Познанство са занимљивом особом преко интернета.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas