Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. SEPTEMBAR: Ribe očekuje novo poznanstvo; Bikovi obratite pažnju na voljenu osobu

Saznajte šta vas u ponedeljak 30. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

1727678826_shutterstock_2390644165.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u šestoj kući odlaže ili usporava realizaciju vaših poslova. Novac pristiže preko saradnje sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima. Pazite s kim sklapate dogovore. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera pravi dobar aspekt sa Mesecom u Devici, što povoljno utoče na realizaciju vaših planova i dogovore sa prijateljima. Ipak, budite pažljiviji ukoliko potpisujete važene ugovore. Rasprave sa voljenom osobom. Više šetajte.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u četvrtoj kući donosi vam novac preko porodičnog ili nekog paralelnog posla. Veza sa ljubavnim partnerom može se naći u krizi. Neko se nada da će vam postati nešto više od prijatelja. Čuvajte se za volanom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Devici, znaku u koji pada treća kuća, donosi vam novac preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa čestim putovanjima. Susret sa mlađom osobom na kraćem putu, predavanju ili preko interneta. Izbegavajte alkohol.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Aspekti Meseca u kući novca ali i ljubavi, donose nesporazume sa voljenom osobom, kao i nepotrebne troškove. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslom, upozorava da povedete više računa o dokumentaciji. Poziv za izlazak od Strelca.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašem znaku donosi vam promenu planova, odlaganja putovanja ili dogovora sa prijateljima. Moguć neočekivan novčani dobitak preko saradnje s nekim ko živi u inostranstvu. Vodite računa o odnosu prema saradnicima, rođacima i komšijama.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u 12. kući donosi vam uvećanje zarade preko honorarnog aranžmana, ali i upozorava da povedete više računa o svojim izjavama. Prijatni zajednički trenuci sa voljenom osobom. Čuvajte dokumentaciju i vredne sitnice. Više šetajte.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Slobodne Škorpije u očekuje više susreta i poznanstava sa interesantnim osobama. Preko prijatelja ili interneta možete da upoznate nekoga s kim ćete da ostvarite poslovnu saradnju.Podložnost sportskim povredama. Poslušajte savet Riba

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera iz Blizanaca, donosi vam udvaranje zauzete osobe sa posla. Pozicija Urana u kući novca, donosi vam uvećanje zarade preko trgovine, nekretnina, građevinskih poslova. Nesanica.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u devetoj kući, u opoziciji sa vašim vladaocem Saturnom, može doći do odlaganja ili usporavanja vaših ambicioznih poslovnih planova. Novac stiže preko inostranstva, predavaštva, putovanja. Dodatni oprez u saobraćaju.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u osmoj kući, u trigonu sa vašim vladaocem, retrogradnim Uranom, donosi vam novac preko porodičnog biznisa ili nekog drugog vida samostalne delatnosti. Povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicama. Nesanica.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Devici pravi kvadrat sa vašim suvladaocem Jupiterom što otežava komunikaciju sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Uvećanje prihoda preko delatnosti povezanih sa putovanjima. Poznanstvo sa zanimljivom osobom preko interneta.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas