Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 11. ОКТОБАР: Стрелца и Рибе очекује расправа са вољеном особом

Сазнајте шта вас у петак 11. октобра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1728626637_481897_shutterstock-2352247433_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 

Ован (21. 3 - 20. 4)

Ваш владалац Плутон, планета моћи, 11. октобра креће директним ходом преко куће каријере, доносећи вам подршку утицајних особа и прилив новца на рачуну. Позиција Сунца, женама наговештава сусрет са старом симпатијом.

 

Бик (21. 4 - 21. 5)

Напет аспект између вашег владаоца Венере ретроградног Урана у вашем знаку, упозорава да избегавате ризичне финансијске трансакције. Планета љубоморе, Плутон, креће директним ходом, што на дневни ред враћа љубавне проблеме из прошлости.

 

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Плутон, планета новца, креће директним ходом преко куће новца, правећи квадрат с вашим владаоцем Меркуром, па будите опрезнији са финансијама. Није све тако црно, стиже исплата коју сте дуго чекали. Страствени сусрет са Овном.
 

Рак (21. 6 - 22. 7)

Плутон, симбол моћи и еротике, креће директним ходом преко куће партнерских односа, због чега ће вољеној особи бити важно да прихватите њен предлог или сугестију. Будите опрезнији приликом доношења одлука и потписивања уговора.
 

Лав (23. 7 - 23. 8)

Плутон креће директним ходом преко куће посла, па можете да очекујете побољшање финансијске ситуације, нарочито преко паралелних, услужних и делатности у вези са медицином. Стрелац вам шаље СМС, а Ован мисли на вас. Избегавајте алкохол.
 
Девица (23. 8 - 23. 9)

Плутон креће директним ходом и даље правећи тригон са ретроградним Ураном, који управља вашим пословима, што вам доноси новац преко странаца. Слободне Девице, очекује сусрет са старом симпатијом у ресторану, клубу, кафићу.
 

Вага (23. 9 - 22. 10)

Директан ход Плутона, који управља вашим љубавним али и пословним животом, од 11. октобра, повољно утиче на ваш љубавни, али и пословни живот. Ипак, квадрат са Меркуром у вашем знаку опомиње на опрез са финасијским потезиа.
 

Шкорпија (23. 10 - 21. 11)

Ваш владалац Плутон, 11. октобра креће директним ходом преко ваше астролошке куће личности, доносећи вам прилив енергије, предузимљивости и иницијативе. Расправе са млађим сарадницима и члановима породице. Потражите савет нутриционисте.
 
Стрелац (21. 11 - 22. 12)

Плутон, који управља вашом инспирацијом, креће директним ходом са 29. степена Јарца, под утицајем вашег сувладаоца Нептуна, што вам доноси успех и новац ако се бавите неким креативним занимањем. Расправе са вољеном особом.

 

Јарац (22. 12 - 29. 1)

Директан ход Плутона, планете моћи и богатства, преко ваше астролошке куће личности, од 11. октобра, почиње повољно да утиче на ваше финансије. Покажите више толеранције према сарадницима. Смањите унос слаткиша.

 

Водолија (20. 1 - 19. 2)

Плутон, који управља вашом каријером, 11. октобра креће директним ходом и прави тригон с вашим владаоцем Ураном што вам доноси професионалну али и финансијску сатисфакцију. Квадрат са Меркуром, најављује несугласице с партнером.
 
Рибе (20. 2 - 20. 3)

Плутон креће директним ходом преко ваше 11. куће и прави напет аспект са Меркуром, владаоцем партнерских односа, па су могуће трзавице са вољеном особом. Секстил са вашим владаоцем Нептуном, доноси вам сусрет с уметником у кругу пријатеља.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas