Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 6. ОКТОБАР: Јарчеве очекује увећање прихода, Рибе романтичан сусрет

Сазнајте шта вас у недељу 6. октобра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1728195470_shutterstock_2262386121-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом у Шкорпији у кући новца и ризика, под упливом вашег владаоца Плутона, пред вама су нови пословни изазови. Ипак, биће и непланираних трошкова. Страствени тренуци са емотивним партнером. Осетљив урогенитални тракт.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Добар аспект између Месеца у Шкорпији и Марса, доноси вам романтичан сусрет са Рибом. Будите толерантнији према сарадницима и колегама. Избегавајте ризичне финансијске потезе. Послушајте савет нутриционисте.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Не одговара вам позиција Месеца због напетих аспеката који уносе тензију у однос са сарадницима, али и члановима породице. Новац стиже преко сарадње са особама из италијанског језичког подручја. Водолија мисли на вас. Избегавајте алкохол.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, у вечерњим сатима, образује тригон са Сатурном, доносећи вам новац преко сарадње са љубавним или пословним партнером. На емотивном плану биће пуно узбуђења и драматике, због партнерове потребе за преувеличавањем.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у ШкорпијИ, прави напет аспект са вашим владаоцем Сунцем, због чега би требало да будете толерантнији према сарадницима. Улагање у посао са некретнинама или покретање приватног бизниса, доноси вам зараду. Уносите више течности.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур под утицајем Месеца из куће бизниса и логике, подстиче релаизацију ваших идеје и замисли. Добијате поруку од романтичног Рака. Заузете Девице могу да уђу у ромасну са колегом. Смањите унос шећера.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко астролошке куће посла под утицајем Марса, доноси вам зараду преко послова у вези са медицином, и услужним делатностима. Пријатељи могу да вас упознају са интересантном особом. Више шетајте.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Са Месецом и астероидом Викторија у вашем знаку под утицајем Плутона из Јарца, можете да реализујете посао који ће вам донети лепу зараду. Схватили сте да је због мира у кући боље да се прилагодите жељама вољене особе. Потребан вам је одмор.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у знаку новца и моћи, у које пада ваша кућа тајни, доноси вам двоструку зараду, нарочито ако се бавите услужним делатностима или некретнинама. Брачни партнер је склон исхитреним закључцима и одлукама. Нервоза.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец прелази преко куће планова образујући тригон с вашим владаоцем Сатурном, што вам доноси увећање прихода. Трзавице с члановима породице. Стара симпатија стиже са дужег пута и жели да се што пре види с вама. Несаница.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Тригон између Месеца у кући каријере и Сатурна у кући новца, доноси вам зараду преко послова са некадашњим партнерима. Позиција Сунца и Меркура у деветој кући, доноси вам познанство са шармантном особом на краћем путу, предавању, семинару.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Са Месецом у петој кући, у тригону са вашим владаоцем Нептуном, очекује вас увећање прихода, нарочито ако се бавите креативним занимањем или радите у здравству. Романтичан сусрет са особом која често путује због посла. Пазите се у саобраћају.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas