Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ И ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА У ВАГИ: Погледајте шта ће ова астролошка појава донети сваком хороскопском знаку

Енергија Ваге, хороскопског знака који вежемо с хармонијом, правдом и партнерством, биће посебно наглашена

1727871310_405296731_913617106290398_4212720613885447969_n--1-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Енергија Ваге, хороскопског знака који вежемо с хармонијом, правдом и партнерством, биће посебно наглашена.

Данас, 2. октобра 2024. године, очекују нас два значајна астролошка догађаја - млад Месец и помрачење Сунца у знаку Ваге. Овај период доноси снажне промене у равнотежи, међуљудским односима и пословном и финансијском аспекту. Енергија Ваге, хороскопског знака који вежемо с хармонијом, правдом и партнерством, биће посебно наглашена, што ће утицати на начин на који се сваки знак носи с доношењем одлука.

Ован

Можда ћете преиспитивати блиске односе, како романтичне тако и пословне. Мораћете да пронађете равнотежу између своје независности и сарадње и донети важне одлуке о томе које односе задржати, а које оставити иза себе.

Бик

Ваша свакодневна рутина и здравље долазе у центар пажње. Помрачење вас подстиче на увођење нужних промена, попут усвајања здравијих навика или проналаска равнотеже између посла и приватног живота. Сада је прави тренутак за стварање хармоније у вашем распореду.

Близанци

Фокус је на креативности, љубави и радости. Могли бисте да осетите налет инспирације за уметничко изражавање или романтичне подухвате, али избегавајте импулсивно доношење одлука.

Рак

Породични живот биће под светлом рефлектора. Добићете прилику за решавање свих нерешених породичних проблема и стварање мира у свом дому. Ово је добар тренутак за постављање граница и отпуштање негативних емоција.

Лав

Комуникација ће бити у првом плану, што значи да је идеално време за решавање неспоразума или поновно повезивање с браћом или комшијама. Своје идеје изражавајте на дипломатски начин и немојте започињати сукобе.

Девица

Помрачење доноси фокус на вашу финансијску ситуацију и осећај сопствене вредности. Могли бисте да осетите потребу за преиспитивањем својих трошкова или тражењем нових извора зараде.

Вага

Време је за личну трансформацију. Очекујте велике промене у начину на који се представљате свету. Можда ћете осетити потребу за променом изгледа или ћете зацртати нове циљеве.

Шкорпија

Помрачење активира вашу подсвест и подстиче на саморефлексију и исцељење. Могли бисте да откријете скривене емоције или тајне које ће изаћи на површину и пружити вам прилику да зацелите старе ране и кренете напред.

Стрелац

У фокусу су пријатељства и ваши лични односи. Можда ћете морати да преиспитате своје место унутар заједнице или размотрите у које односе вреди улагати. Ово је такође добар тренутак за сарадњу с истомишљеницима.

Јарац

Професионални аспекти вашег живота биће наглашени. Можда ћете морати да преузмете водећу улогу на послу. Помрачење подржава доношење одлука које су у складу с вашим дугорочним амбицијама.

Водолија

Ово је период за интелектуални раст и истраживање. Могли бисте да осетите потребу за наставком образовања, путовањима или ширењем хоризоната. Помрачење вас подстиче да пригрлите нове перспективе и размислите о томе како оне утичу на ваше будуће планове.

Рибе

Интимност и заједнички ресурси долазе у фокус. Можда ћете морати да решите питања везана за дугове, инвестиције или поверење у личним односима. Време је за промене у начину на који делите своје ресурсе, било материјалне или емоционалне.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas