Oglas
· · Komentari: 0

DANAS STIŽE MLAD MESEC I POMRAČENJE SUNCA U VAGI: Pogledajte šta će ova astrološka pojava doneti svakom horoskopskom znaku

Energija Vage, horoskopskog znaka koji vežemo s harmonijom, pravdom i partnerstvom, biće posebno naglašena

1727871310_405296731_913617106290398_4212720613885447969_n--1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Energija Vage, horoskopskog znaka koji vežemo s harmonijom, pravdom i partnerstvom, biće posebno naglašena.

Danas, 2. oktobra 2024. godine, očekuju nas dva značajna astrološka događaja - mlad Mesec i pomračenje Sunca u znaku Vage. Ovaj period donosi snažne promene u ravnoteži, međuljudskim odnosima i poslovnom i finansijskom aspektu. Energija Vage, horoskopskog znaka koji vežemo s harmonijom, pravdom i partnerstvom, biće posebno naglašena, što će uticati na način na koji se svaki znak nosi s donošenjem odluka.

Ovan

Možda ćete preispitivati bliske odnose, kako romantične tako i poslovne. Moraćete da pronađete ravnotežu između svoje nezavisnosti i saradnje i doneti važne odluke o tome koje odnose zadržati, a koje ostaviti iza sebe.

Bik

Vaša svakodnevna rutina i zdravlje dolaze u centar pažnje. Pomračenje vas podstiče na uvođenje nužnih promena, poput usvajanja zdravijih navika ili pronalaska ravnoteže između posla i privatnog života. Sada je pravi trenutak za stvaranje harmonije u vašem rasporedu.

Blizanci

Fokus je na kreativnosti, ljubavi i radosti. Mogli biste da osetite nalet inspiracije za umetničko izražavanje ili romantične poduhvate, ali izbegavajte impulsivno donošenje odluka.

Rak

Porodični život biće pod svetlom reflektora. Dobićete priliku za rešavanje svih nerešenih porodičnih problema i stvaranje mira u svom domu. Ovo je dobar trenutak za postavljanje granica i otpuštanje negativnih emocija.

Lav

Komunikacija će biti u prvom planu, što znači da je idealno vreme za rešavanje nesporazuma ili ponovno povezivanje s braćom ili komšijama. Svoje ideje izražavajte na diplomatski način i nemojte započinjati sukobe.

Devica

Pomračenje donosi fokus na vašu finansijsku situaciju i osećaj sopstvene vrednosti. Mogli biste da osetite potrebu za preispitivanjem svojih troškova ili traženjem novih izvora zarade.

Vaga

Vreme je za ličnu transformaciju. Očekujte velike promene u načinu na koji se predstavljate svetu. Možda ćete osetiti potrebu za promenom izgleda ili ćete zacrtati nove ciljeve.

Škorpija

Pomračenje aktivira vašu podsvest i podstiče na samorefleksiju i isceljenje. Mogli biste da otkrijete skrivene emocije ili tajne koje će izaći na površinu i pružiti vam priliku da zacelite stare rane i krenete napred.

Strelac

U fokusu su prijateljstva i vaši lični odnosi. Možda ćete morati da preispitate svoje mesto unutar zajednice ili razmotrite u koje odnose vredi ulagati. Ovo je takođe dobar trenutak za saradnju s istomišljenicima.

Jarac

Profesionalni aspekti vašeg života biće naglašeni. Možda ćete morati da preuzmete vodeću ulogu na poslu. Pomračenje podržava donošenje odluka koje su u skladu s vašim dugoročnim ambicijama.

Vodolija

Ovo je period za intelektualni rast i istraživanje. Mogli biste da osetite potrebu za nastavkom obrazovanja, putovanjima ili širenjem horizonata. Pomračenje vas podstiče da prigrlite nove perspektive i razmislite o tome kako one utiču na vaše buduće planove.

Ribe

Intimnost i zajednički resursi dolaze u fokus. Možda ćete morati da rešite pitanja vezana za dugove, investicije ili poverenje u ličnim odnosima. Vreme je za promene u načinu na koji delite svoje resurse, bilo materijalne ili emocionalne.

(Index.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas