Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЛЕТО 2024: Ко ће процветати, а коме звезде и неће бити баш наклоњене

Љубавни хороскоп за јун 2024. године, само је најава за промене које доносе наредна три месеца, најављују астролози.

1718887302_shutterstock_2439363345.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Љубавним хороскопом доминира Јупитер у Близанцима, који ће током лета унети много радости код сваког знака хороскопа. Важан догађај одвија се на небу између 4. и 28. августа - ретроградни Меркур у Девици и Лаву, који ће донети много лекција. Да бисте сазнали шта љубавни хороскоп има за вас у јуну, јулу и августу, пронађите свој хороскопски знак!

ОВАН

Лето 2024. доноси страствену енергију у љубавни живот. Бићете пуни жеља и љубавно поље ће цветати. Имаћете много страствених тренутака са партнером, што ће ојачати вашу везу. Ипак, отворена комуникација ће постати важнија у августу, па не заборавите да причате о томе шта вам је на уму. Ако сте слободни, чека вас занимљиво лето. Могући су спонтани сусрети и романтичне авантуре. Дозволите себи да се забавите и истражите нове везе!

БИК

Комуникација ће играти важну улогу у јачању љубавне везе. Овог лета биће вам важно да разјасните прошле ситуације везане за вашег партнера. Такође је веома добар период за веридбу, понуду за брак и друге кораке који унапређују емотивни однос. Ако сте сами, током лета ћете имати неколико авантура, а једна од њих може да постане романтична прича која ће вам трајати цео живот. Хороскоп вас саветује да будете отворени за нове ствари.

БЛИЗАНЦИ

Љубавни хороскоп за лето 2024. године вам доноси повољан период за лични развој. Право је време да изразите своју креативност и будете отворени за нову везу. Стећи ћете нове пријатеље, вероватно преко свог животног партнера. Ваша веза је повољна током јуна месеца, када ћете доносити важне одлуке у љубави. Ако нисте у вези, упознаћете много људи. Могуће је да ћете током путовања упознати неког посебног или обогатити свој друштвени живот новим пријатељима.

РАК

Лето ће бити посвећено породичним односима и дому. Можда осећате потребу да се дубље повежете са својим животним партнером и да проведете квалитетно време са својим вољенима. Препоручује се да искористите ову енергију и направите одређене промене у свом дому, како бисте обезбедили окружење о ком маштате. Ако сте слободни, одлично је време за изласке, јер можете да упознате занимљиве људе од којих можете да учите. Шансе за страствену љубав су мале, стрпите се још.

ЛАВ

Харизмом ћете привлачити људе око себе као магнет! Нека се ваш партнер у наредном периоду поново заљуби у вас, а ваша веза постане страствена и пуна радости. Добићете изненађујуће вести и поклоне. Ипак, постоји и тежи период током ретроградног Меркура, средином августа, када се појављују свађе. Ако немате чврсту основу, неке расправе могу да вас удаље. Будите отворени за нове могућности и усудите се да изађете из своје зоне комфора да бисте упознали нову љубав!

ВАГА

Љубавни хороскоп за лето 2024. године каже да ћете открити много нових и занимљивих ствари о свом партнеру. У наредна три месеца моћи ћете да га погледате другим очима. Астролози кажу да су велике шансе да се поново заљубите! Следе вам лептирићи у стомаку, ружичасти облаци и пуно среће. Ако нисте са неким, ово лето ће вам донети још особа којима се допадате. Морате пажљиво да бирате, а хороскоп вас саветује да не журите у нову везу.

ДЕВИЦА

Важно је да себи дате времена за размишљање и интроспекцију и да дефинишете своје вредности и приоритете. Имаћете прилику да пронађете своју равнотежу у међуљудским односима и створите дубље везе. Будите отворени да саслушате потребе вашег партнера. Велике промене у односу са партнером могу да наступе у јулу месецу. Ако сте слободни, важно је да будете сигурни у то што желите од партнера.

ШКОРПИЈА

Звезде су на вашој страни у љубавном сектору. Могуће је да ћете доживети незаборавне тренутке у вашој вези. Будите отворени за разговор и не плашите се рањивости. Одређене расправе које се одвијају у јулу 2024, биће одлучујуће за вашу будућност. Ако сте слободни, у августу имате добре шансе да упознате своју велику љубав. Обратите пажње на блиске особе ваших пријатеља, можда је једна од њих ваша сродна душа.

СТРЕЛАЦ

Бићете изузетно енергични и жељни авантуре током лета. Положај звезда одговара вашем пољу путовања, па би било добро да на одмор одете заједно са партнером. То је тренутак када ваша веза може да постане јача, бићете сигурни у своја осећања. Ако нисте заузети, ово лето је пуно страсти и изненађења. Имаћете авантуре и љубавне приче какве нисте ни сањали, а могуће је да ће се, пред сам крај лета, појавити особа са којом сте били блиски у прошлости.

ЈАРАЦ

Лето ће бити посвећено каријери и професионалним циљевима. Време је да се фокусирате. Из тог разлога, лични односи ће патити. Водите рачуна да проводите довољно времена са својим вољенима, а посебно са партнером. Могуће су тешке расправе, посебно док је Меркур ретроградан, у августу 2024. Не плашите се да отворено кажете шта вам је на уму. Ако сте слободни, могуће је да ћете упознати особу која ће вас импресионирати, али бићете неодлучни да ли да започнете везу. Слушајте своју интуицију.

ВОДОЛИЈА

Можда ћете се осећати инспирисаним да испробате нове ствари са својим партнером и истражите нове начине емоционалног повезивања. Звезде вас подржавају у иновативности и креативности, па се немојте плашити да доносите смеле одлуке у вашој вези. Ако сте слободни, јун и август су повољни за упознавање потенцијалног партнера, али и решавање проблема из прошлости. Имаћете могућност да бирате.

РИБЕ

Љубавни хороскоп за лето 2024. године доноси период стабилности! Конкретно, месец јул биће посвећен сањању и истраживању унутрашњег света. Време је да се повежете са својом интуитивном страном и истражите своје емоције. Ово је одлична прилика да пређете на виши корак са партнером, било да је у питању заједнички живот или принова. Ако сте слободни, нема већих промена, али то ће вам и одговарати.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas