Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА СРЕШЋЕ АНЂЕЛА ЉУБАВИ: Амор ће послати стрелицу, срца ће им брже закуцати

Анђео љубави ће се ове јесени побринути за 3 хороскопска знака. Сазнајте ко ће имати среће на пољу романсе.

1727333209_4bb1fb0763aa9edaf3cb766a870382873705d037.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће се анђео љубави ове јесени побринути за 3 хороскопска знака и приредити дивно време за њих.

Анђео љубави ће ући у њихове животе и очарати их. Аморова стрела ће их погодити, анђео љубави ће раширити кишобран над њима, а њихова срца брже ће закуцати. Ући ће у романтичну екстазу без страха да ће им бити сломљено срце. Уверите се ко је на листи.

Близанци

Близанци могу да рачунају на то да ће им судбина донети много нових ствари, а са њима ће бити и прилика за свежа осећања. Неко посебан ће се појавити на њиховом путу. Све претходне везе ће бити заборављене и Близанци ће потпуно изгубити главу за новом особом. Међутим, важно је да не забораве на себе и своје приоритете. Ако то комбинују, све ће доћи на своје место и из везе ће извлачити само задовољство.

Девица

Девица ће престати да се обмањује и коначно ће узети живот у своје руке. Тако ће учинити први корак ка проналажењу љубави. Већ у другој половини јесени упознаће неког посебног ко ће јој преокренути живот. У почетку, необавезна романса може прерасти у дубљу везу, а Девица ће коначно осетити да је на правом месту, са правом особом.

Рибе

Рибе ће имати прилично компликовану ситуацију, али сада ће све постати јасно. Прво ће порадити на томе да заволе себе. Када прихвате себе сто посто и стекну самопоуздање, моћи ће да крену даље и тако почну да шире магичну ауру око себе која ће све привући к њима. Вредно је да верују својој интуицији. Срце ће им рећи ко је прави за њих.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas