Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2024: Ко ставља тачку на љубав, а кога очекује месец романтике?

Октобар доноси мешавину трикова и ужитака, а сезона Ваге размишљање о лепоти заљубљивања и важности блиских односа

1727353939_shutterstock_2018780594-4-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Љубавних авантура и забавних јесењих флертовања има на претек овог месеца, захваљујући синергијској магији октобарске астрологије. Међутим, постоји и велика шанса за драму, па ваш љубавни хороскоп за октобар 2024. године доноси мешавину трикова и ужитака.

Сезона Ваге иде пуном снагом на почетку месеца, а ова енергија усмерена на партнерства наводи све знакове Зодијака да размишљају о лепоти заљубљивања и важности својих блиских односа. Ако нека токсична веза у твом животу или динамика односа делује ограничавајуће, соларна еклипса у Ваги 2. октобра ће ти показати излаз.

Планета љубави, Венера, и планета сексуалности, Марс, биће у прелепом великом тригону са озбиљним Сатурном током еклипсе, па је то сјајно време да поставиш границе које штите твој мир и јачају твоје односе.

Један од најромантичнијих дана ове сезоне долази средином месеца, када љубавна Венера пошаље прелеп пољубац сањивој планети Нептун 15. октобра. Љубав тада постаје духовно искуство, а чак и необавезни флертови ће деловати као права бајка. Уживај у овим слатким вибрацијама уз партнера или искористи свој шарм на неког новог.

Ован (21. март - 19. април)

Улиј своје срце у партнерства овог месеца и не бој се да будеш сиров и искрен са својим љубавницима — нарочито током соларне еклипсе 2. октобра. Одбаци свакога ко ти троши време или исцрпљује енергију и отвори своје срце за зрелије, дуготрајније везе.

Буди нежан према себи под пуним месецом у твом знаку две недеље касније, јер би могао пробудити неке несигурности у твојим везама. Покушај да не реагујеш импулсивно, чак и ако се осећаш погођено и осетљиво. Друга половина месеца доноси прилику за дубље зближавање са партнером. Пронађи нове начине да зачиниш ствари ако треба да се ослободиш стреса након пуног месеца.

Бик (20. април - 20. мај)

Овај месец је за тебе, сав у знаку љубави и повезаности. Романтична планета Венера, твој космички владар, биће у твојој зони партнерстава до 17. октобра. Ако еклипса донесе било какву драму, имаћеш пуно прилике да све изгладиш. Ако тражиш више посвећености од необавезне везе, појачај свој шарм око 15. октобра, непосредно пре пуног месеца. Можда ћеш их моћи ставити под своју чаролију.

Венера улази у твоју зону интимности 17. октобра, док сезона Шкорпиона осветљава твоју кућу односа неколико дана касније. Цела друга половина месеца доноси дубину твом љубавном животу, па стави своја осећања на сто.

Близанци (21. мај - 20. јун)

Вама је флерт у крви, али ц́ете овог месеца моц́и да покажете свој шарм. Сезона Вага осветљава вашу зону интиме и забављања, а помрачење 2. октобра може вас инспирисати да појачате своје стандарде. Нема више пристајања на мрвице - ако није забавно, није за вас.

Романтична планета Венера почиње да осветљава ваш сектор партнерстава упоредо са пуним месецом 17. октобра, тако да би безбрижан залет могао да почне да показује потенцијал посвец́ености. Ако сте у вези, искористите Венерину привлачност да се приближите партнеру и унесете више романтике у своју везу.

Рак (21. јун - 22. јул)

Заљубљена Венера ц́е бити у вашем сектору интимности и забављања у првој половини октобра, а пожудни Марс ц́е бити у вашем знаку током читавог месеца. Све то поставља сцену за неке бурне јесење романсе. Ове две планете љубавника ц́е формирати прекрасан велики тригон са Сатурном који тражи стабилност током помрачења 2. октобра, па поставите границе у постојец́им везама, или ако сте слободни, потражите посвец́ене љубавнике.

Венера шаље пољубац сањивом Нептуну у вашем пространом деветом пољу средином месеца, тако да ц́е романса тец́и, а љубав ц́е се осец́ати као нова узбудљива авантура. Појављивац́ете се самопоузданије на сцени забављања и у спавац́ој соби када сезона Шкорпија почне 22. октобра. Забавите се пригрливши своју мрачну и мистериозну страну.

Лав (23. јул - 22. август)

Реците шта год вам је на срцу под помрачењем 2. октобра, јер ц́е задржавање у својим правим осец́ањима само довести до негодовања у односима. Ако сте вољни да будете рањиви, верујте да ц́е ваши партнери то видети и примити ваше речи са саосец́ањем.

Пун месец 17. октобра је препун акције и можда ц́ете желети да се препустите неким од својих дивљих инстинката. Заљубљена Венера погађа вашу страст и зону забављања истог дана, тако да када се драма пуног месеца смири, одлично је време да вратите искру у партнерство или почнете да се дружите са неким новим људима.

Девица (23. август - 22. септембар)

Изађите из главе и спустите се у своје тело током помрачења 2. октобра. Сада је време да истражите задовољство, било соло или са неким посебним. Ако желите да разговарате са партнером о својим узбуђењима или да имате смислен разговор од срца до срца, прва недеља у месецу је одличан тренутак. Планирајте излазак средином месеца док кокетне и романтичне вибрације теку.

Пун месец 17. октобра може изазвати дубоко укорењену несигурност, али нема разлога да се плашите рањивости. Ако вам буде пријатно да осец́ате своја осец́ања, то ц́е вас само приближити вашем партнеру.

Вага (23. септембар - 22. октобар)

Сада учите да поштујете своје потребе у везама, а помрачење Сунца у вашем знаку 2. октобра гура вас дубље у ово путовање. Усредсредите се на отпуштање људи - угађајте и дајте приоритет својим жељама.

Драматични пун месец две недеље касније погађа зону ваше везе, подижуц́и све врсте интензитета. Само запамтите да мало сукоба није крај света. Срец́ом, истог дана, заљубљена Венера почиње да краси ваш комуникацијски сектор, тако да ц́ете моц́и слатко причати о било коме.

Шкорпија (23. октобар - 21. новембар)

Ваше тачке ауре су тренутно ненадмашне, док романтична планета Венера краси ваш знак у првој половини месеца, благосиљајуц́и вас својим неодољивим шармом и привлачношц́у. Моц́ завођења може вам добро доц́и без обзира да ли сте самац или сте у пару. Прва недеља октобра је одлична за постављање граница у односима, посебно усред хаоса помрачења. Али средина месеца је погоднија за ноц́не састанке и губљење у измаглици лаванде.

Сезона ваших рођендана почиње 22. октобра, па испланирајте нешто авантуристичко са љубавником или ризикујте да се заљубите. Венера ц́е до тада такође уц́и у вашу сензуалну другу куц́у, па дајте предност задовољству и будите мало хедонистички.

Стрелац (22. новембар - 21. децембар)

Могли бисте имати срец́е ако упознате неког посебног преко своје екипе током прве половине месеца, па држите своје антене укључене за нову вруц́у везу. Ако сте повезани, дивно је време да свог партнера спојите у групу пријатеља и планирате више друштвених састанака.

Пун месец 17. октобра је главни, јер погађа зону задовољства на вашем графикону и тражи од вас да се ослободите свега што стоји на путу доброг провода. Привуц́и оно што желите биц́е лако, јер романтична Венера улази у ваш знак истог дана, претварајуц́и ваш заводљиви шарм до пуног изражаја до краја месеца.

Јарац (22. децембар - 19. јануар)

Ако желите да пређете на следец́и корак са партнером или истражите више посвец́ености уз помоц́, овај месец је ваша шанса да предузмете акцију, пошто је храбар и пожудан Марс у зони ваше везе цео месец. Прва недеља октобра је добро време за акцију - било да то значи постављање границе или први корак.

Пун месец 17. октобра могао би да буде мало интензиван, и могло би да се осети као да се ваш љубавни живот увлачи у сред других драма. Пронађите своје самопоуздање и поверење у своју способност да решите све проблеме током друге половине месеца.

Водолија (20. јануар - 18. фебруар)

Авантура је у ваздуху овог месеца, па је можда време да се ослободите зоне удобности у љубави. Помрачење 2. октобра мења вашу перспективу, подстичуц́и вас да размишљате ван оквира у везама.

Можете се забавити истражујуц́и током средине месеца, јер ц́е и сунце и кокетни Меркур слати пољупце срец́ном Јупитеру у вашој зони секса и забављања. Сада је време да дозволите свом срцу да води пут и дозволите страсти да вам осветли пут. Разноликост је зачин живота, а то се сада односи и на ваш љубавни живот.

Рибе (19. фебруар - 20. март)

Овај месец је препун магичних поравнања која ц́е вам осветлити срце романтиком, а почиње интимним и емотивним помрачењем Сунца 2. октобра. Није вам страна рањивост, али ово је прилика да се ослоните и покажи мекшу страну свом партнеру. Заљубљена Венера и пожудни Марс ц́е ове недеље одувати пољупце озбиљном Сатурну у вашем знаку, па ако треба да поставите границу у вези, сада је повољан тренутак.

Средина месеца је сва у знаку срца, дуге и лептирића, док ц́е сањиви Нептун у вашем знаку вибрирати са Венером у вашем авантуристичком сектору. Љубав сада не познаје границе! Сезона Шкорпиона ц́е активирати исти део вашег графикона, па мало верујте, пише бустле.цом.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas