Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПИЛИНГ ЗА УКЛАЊАЊЕ ПЕРУТИ: Искориститеовсене пахуљице на најбољи могући начин

Понекад је оно што имамо код куће сасвим довољно да имамо одличан пиллинг

1721568246_shutterstock_2359995657.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Кључ здраве косе је здраво власиште. Да би изгледало здраво и сјајно, ваше теме захтева исте кораке у рутини неге као и ваша кожа. То подразумева чишц́ење, хидратацију и повремено пилинг.

Код примене пилинга за теме постоји много ствари које треба узети у обзир, као што су тип косе, проблеми са власиштем (као што су сувоц́а темена, перут или акне) као и производи које иначе користити за негу.

Пилинг од смеђег шец́ера и овсених пахуљица

Да бисте направили овај пилинг помешајте:

2 кашике смеђег шец́ера
2 кашике фино млевених овсених пахуљица
2 кашике балзама за косу по вашем избору
Комбинација шец́ера и млевених овсених пахуљица ствара физички пилинг који ц́е помоц́и у уклањању мртвих ц́елија коже. Након шампонирања, нанесите смешу на мокру кожу главе нежним, кружним покретима (можете користити и четку за масирање темена) и темељно исперите када завршите.

На овај начин ц́ете уклонити мртве површинске ц́елије коже које доприносе осец́ају свраба, затезања и прекомерног лучења масноћа као и остатке накупљених производа за негу.

Колико често треба радити пилинг?

Стручњаци истичу да то зависи од особе, али добро правило је да почнете једном недељно и повец́ате на два пута недељно ако имате проблема са масноц́ом, сувоц́ом и перути. Двапут недељно је пожељно чак и ако користите много производа за косу или се знојите у теретани.

Међутим, пазите да не претерате с пилингом коже главе јер то може изазвати иритацију, свраб или погоршати постојец́е стање власишта.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas