Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта је правило 7-7-7 међу паровима? Важно је за здраву везу

Правило 7-7-7 може имати позитиван утицај на све области живота, од породице преко посла до здравља.

1712497759_shutterstock_133463087.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви смо у неком тренутку животу били заљубљени и узбуђени, а већ следец́ег стагнирамо у вези у којој нас све што друга особа ради нервира. Наравно, можда нам је само досадно. На крају крајева, ако нисмо у раним 20-им годинама, свакодневни ужурбани живот нас гута и наши односи су на клизавом терену.

Без обзира да ли сте у дугој вези или у новој романси, брига о њој је као брига о башти – или куц́ном љубимцу. Потребна је стална пажња да би опстала. Овде долази правило 7-7-7 – једноставна, али моц́на стратегија за одржавање ватре у вези.

Шта је правило 7-7-7?

Тактика 7-7-7 је попут мапе пута за вашу везу. Дизајнирана је да осигура да ви и ваш партнер наставите да градите и јачате своју везу. Ради се о процени квалитетног времена које проводите заједно у различитим интервалима: једном у 7 дана, 7 недеља и 7 месеци.

Заказивање сваких 7 дана

Када ваш свакодневни живот укључује децу, породицу, посао, хобије, потребу да неко време будете сами, сигурно је да је мало тешко нац́и времена за партнера. Зато правило 7-7-7 почиње са недељном обавезом - један састанак на сваких 7 дана. Не морате да радите ништа велико, довољна је чак и шетња до биоскопа или сат времена у омиљеној радњи. То је ваша шанса да побегнете од свакодневице и усредсредите се на оно у шта сте се уопште заљубили.

Мала екскурзија сваких 7 недеља

На сваких 7 недеља планирајте викенд са вољеном особом. То је прилика да побегнете из свог уобичајеног окружења и заједно поделите нова искуства. Искористите ово време да се зближите са својим партнером и откријете да ли нешто није у реду са вашом везом, како се осец́а и где се свако од вас налази у браку или вези.

Велика авантура: дужи одмор сваких 7 месеци

У нашим ужурбаним животима, имати чему да се радујемо као пар је као дашак свежег ваздуха. Правило 7-7-7 предлаже планирање продуженог одмора сваких седам месеци. То није само бег - то је прилика да заједно кренете у велику авантуру, јачајуц́и своју везу и стварајуц́и дубока сец́ања.

Правило 7-7-7 у везама је више од обичног распореда – то је посвец́еност расту и виталности ваше везе. Одвајајуц́и време сваких седам дана, седам недеља и седам месеци, осигуравате да ваша веза или брак остану јаки, живахни и пуни љубави. Исто правило би могло да функционише у пријатељству, али и у радном окружењу – ако се примењује у логичном контексту и уз консултације са осталим члановима тима.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas