Пандемија коронавируса не јењава
Уместо да паничимо, треба да будемо одговорни и да порадимо на превентиви и јачању имунитета, а један од најбољих начина за то је уношење оптималних количина јода, показало је истраживање Националног реума центра у Холандији. Наиме, доктор Р. Х. Верхеесен је, анализирајући податке о броју жртава Ковида-19 у свету, закључио да количина унетог јода има има битан утицај на проценат смртности код најстарије популације.
Прочитајте још: "Ово је горе од ратне зоне, лекари људе намерно заразе": Медицинска сестра открила ШОКАНТНЕ детаље из болнице (ВИДЕО)
Као пример, он наводи:
- Епидемиолошки подаци показују да Јапанци, који су познати по високом уносу јода, имају ниску стопу смртности од Ковида-19 у поређењу са другим земљама, упркос чињеници да Јапан има најстарију популацију у свету и да су националне мере затварања биле међу најблажима.
Прочитајте још: НОВО ЛИЦЕ КОРОНЕ: Откривени УЗНЕМИРУЈУЋИ ПОДАЦИ - Како ЦОВИД-19 оштећује МОЗАК?!
Подсетимо, јода има највише у алгама, морској риби и кухињској соли, а дневни унос јода требало би да буде између 1,5 до 2,4 милиграма по особи.