· · Коментари: 0
ТАЈНИ РЕЦЕПТ

"КРВАВИ ЕЛИКСИР" био је најскупљи и најтраженији лек на свету, а сада га користи ВЛАДИМИР ПУТИН

Истраживања савремених руских научника потврдила су ефикасност народног средства, које је постало веома популарно међу познатим спортистима, космонаутима и политичарима.

01-eliksir-putin--1-_620x0.jpg
Фото: Депоситфотос

Током многих векова „крвави еликсир“ од јеленских рогова је био један од најтраженијих и најскупоценијих лекова на свету. Древни Кинези су тврдили да овај балзам дарује животну снагу, враћа младост и повећава мушку потенцију.

Прочитајте још: Веровало се да Стаљин никада није пио лекове, целог живота тражио је једну БИЉКУ коју данас многи користе

Истраживања савремених руских научника потврдила су ефикасност народног средства, које је постало веома популарно међу познатим спортистима, космонаутима и политичарима. Верује се да чак и председник Русије Владимир Путин користи оздрављујуће дејство овог природног лека.

Тајни рецепти древних Кинеза

Археолози који су истраживали царску гробницу у кинеској провинцији Ханан, неочекивано су наишли на необичан свилени свитак стар 2.000 година. Древни рукопис је садржао 52 тајна рецепта дуговечности и мушке снаге. Главни састојци чудотворних лекова били су панти, односно млади јеленски рогови.

Рогови се сматрају леком Фото: Архива Новости

Млади, меки, длакави панти су се сматрали великом драгоценошћу због крви, коју су они садржали. Кинески лекари користили су екстракт из младих рогова као чудотворни балзам против многих болести – а посебно против импотенције.

Рог изобиља

Данас у Русији постоје многобројне фарме марала – на Алтају, у Републици Тува, на Далеком истоку и у другим деловима државе.

Прочитајте још: Срби хрле у манастир код Крушевца: У њему живи само монах Јаков, а због онога што ЧУВА верници се УВЕК ВРАЋАЈУ!

Панти су постали основ за многобројне медицинске препарате – тинктуре, таблете и мелеме, које је лако пронаћи на интернету. Од праха млевеног рога се праве оздрављујући чајеви. Али, најмоћније дејство на организам имају специјалне купке. Вода, у којој се „прокувају“ панти, постаје прави еликсир младости и здравља.

Путин на Алтају

Да би се окупали у кади са таквим животворним балзамом, на Алтај често долазе најпознатији руски спортисти, глумци, космонаути и представници политичке елите.

На Алтајским планинама воли да се одмара и руски председник. Први пут Владимир Путин је обишао фарму марала „Сентелек“ још 2003. године, када се са ћеркама спустио чамцем низ реку Чариш. Тада су високог госта домаћини послужили чајем од панта.

Путин редовно иде у Сибир Фото: Архива Новости

Касније је Путин посетио алтајски санаторијум „Марјино“, где се пацијенти купају у „пантовим“ кадама. Руски председник се детаљно распитивао код главног лекара о оздрављујућем ефекту ове медицинске процедуре. Према писању руских медија, Путин је на себи испитао дејство лековите купке.

Путину се на Алтају пре неколико година придружио и Силвио Берлускони. Знајући темперамент италијанског политичара многи Руси су претпоставили да је он сигурно искористио прилику да испроба чудотворни лек за дуговечност и мушку снагу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.