Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СУ ВЕЖБЕ ЗА ЗАТЕГНУТУ БРАДУ: Довољно је да их радите неколико минута дневно и видећете резултате

Двострука брада је један од најчешћих проблема код жена, а можете да је средите тако што ћете почети да тренирате мишиће. Три вежбе које се лако могу решити двоструке браде - потребно вам је само 5 минута дневно.

1727599760_shutterstock_2205693777--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Свака жена поседује лепоту, али ниједна није задовољна како изгледа на селфију. А двострука брада често постаје узрок узнемирености када дама угледа себе на слици. Подбрадак може да поквари расположење многим женама. Ипак, има добрих вести: подбрадак се може средити вежбама.

Постоји неколико разлога за појаву двоструке браде или подбратка: нагли губитак килограма, вишак килограма, неправилно држање тела, наследни фактор, старосне промене мишића, губитак колагена и хормонска неравнотежа. Наравно, стручњаци увек саветују да се окренете унутра како бисте исправили неке спољашње недостатке. Али постоји неколико ефикасних вежби које ће вас спасити од нежељеног подбратка.

3 вежбе треба радити
Ове 3 вежбе лако вас могу решити двоструке браде - потребно вам је само 5 минута дневно.

Да бисте тренирали против двоструке браде, није вам потребна ни посебна опрема: само вам треба време и жеља. Изводите ове вежбе у било које време, али најмање једном дневно у трајању од 5 до 10 минута:

Исплазите језик и покушајте да дођете до врха носа. Извуците га колико год можете, али држите усне опуштене. Ово јача хиоидни мишић.
Насмејте се вештачки: стисните зубе и усне, формирајте широк осмех. А у устима притисните врх језика на горње непце. Притисните јаче да осетите колико су вам мишићи на бради и врату напети.
Сада тренирајте платизму – главни мишић на доњој вилици и врату, чије слабљење изазива опуштање коже испод браде. Усправите се, стисните усне као да сте нечим страшно незадовољни. Углови усана се спуштају, а мишићи врата и вилице су напети. Задржите напетост 10 секунди, опустите се и поновите 10 пута.

Имајте на уму да, поред горенаведеног, постоји још неколико разлога за појаву двоструке браде - запамтите их сада да бисте искоренили ове лоше навике у будућности:

Спавање на неудобном јастуку, превише меком или неравном душеку. Такође, спавање на малом кревету може спречити мишиће да се одмарају ноћу – то изазива грчеве;
Напетост врата када се бавите спортом. Ако ваш циљ није платизма, пазите како се осећају мишићи лица и врата. Нема потребе да их претерујете, то такође доводи до грчева.
Савијање главе с брадом према грудима. Сви стално висимо над паметним телефонима и таблетима. Пазите на себе када користите уређаје, не савијајте врат - држите главу право.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas