Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''Доктори су мојој жени дали пар месеци живота, а она је од мене тражила ОВО...'' : Искрена исповест човека који се ОСЕТИО ИЗДАНИМ

Необична жеља жене којој није остало пуно од живота, сломила је њеног мужа

1692177183_shutterstock_791154346.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Један мушкарац је признао да се осећа љутим и посрамљеним, након што је његова супруга на самрти од њега имала неочекивани захтев.

Као да нису довољне тешке прогнозе које су им доктори дали, овај муж доживео је још један ударац. Наиме, жеља његове суоруге била је да још једном спава са својим бившим, преноси ову необичну причу Даилy Маил.

Овај човек је рекао, да се због њене последње жеље осећа изданим и неадекватним. Али, такође је осећао да дугује својој жени да своју жељу са списком ствари пред крај живота стави испред свог ега.

''Сели смо да разговарамо, и рекла је да је једна од њених последњих ствари које жели да уади био секс да својим претходним партнером. Наравно био сам шокиран када сам је питао зашто? написао је он на Реддиту. 

Фото: Схуттерстоцк

''У суштини, она мисли да је њен најкомпитабилнији љубавник физички био он'', рекао је он и додао да је разговор дуго трајао, али да је то била његова главна поента.

Објаснио је да су он и његова жена били у срећном браку деценију, и да се због њене дијагнозе осећа избезумљено. Додао је да то стање значи да ће се ствари брзо погоршати, и да ће вероватно морати да користи инвалидска колица у року од пар месеци.

''Знам шта желим да кажем, али не знам да ли је то тачно. Толико сам повређен што је секс са бившем очигледно био толико добар, да она то треба да уради још једном пре него што умре. Само мрзим све у вези тога.''

Људи су брзо стали на страну овог човека сломљеног срца.

- Извини, али њена болест није изговор да те третира лоше. То је невероватно увредљиво за Вас и вашу везу, написао је један мушкарац.
- Ако је ово истина што причате, онда само спакуј њене ствари и пусти је да живи са бившим док краја свог живота, рекао је други.

Шта ви мислите о овом захтеву?

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas