Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојка одрасла у сиромаштву са 19 година постала МИЛИОНЕРКА: "Изненадила сам родитеље кућом из снова" (ФОТО)

ТИНЕЈЏЕРКА која је одрасла без ичега постала је милионерка са 19 година и сада има седам домова, а један је купила за маму и тату

1655149409_8225668800.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Линзи Донован није имала много новца док је одрастала у Мериленду, где је живела са родитељима Мери и Винсентом, али сада има невероватних 4,66 милиона евра.

Преселила се на Флориду на свој 18. рођендан и окренула се друштвеним медијима како би зарадила новац, стримујући видео снимке.

Прочитајте још: ТУЖНА СУДБИНА НЕЋАКА ДЕЈВИДА БЕКАМА: Као мали се играо у фудбалеровој кући, а онда је завршио у сиромаштву (ФОТО)

Али управо су њене инвестиције у имовину довеле до тога да се обогатила... јер сада поседује седам домова у милионским износима.

Линдзи је толико очајнички желела да се њени родитељи преселе да би били са њом да им је купила кућу.

Рекла је за Трули: „Изненадила сам своје родитеље са њиховом кућом из снова. Вриштали су док су разгледали прелепу кућу у којој је био и базен. "Купујеш ово за нас?" питали су за имање које има четири спаваће собе, шест купатила и пансион. Добар је осећај пружити им живот какав заслужују“, рекла је она.

Њен тата је додао: "Рекао сам јој пре неки дан, 'Ја ћу бити твоја стена', а она је рекла: 'Не, ја сам твоја стена'."

Линдзи, која живи у вили од више милиона евра, испричала је како је потрошила више од 80 хиљада евра на одећу од своје 16. године, шминкала се у вредности од 40 хиљада евра и иселила се из родитељске куће оног дана када је напунила 18 година.

Додала је: „Свој први милион зарадила сам са 19 година. Сада сам купила укупно седам кућа и мој портфолио вреди милионе долара.“

Прочитајте још: "Доста је било": Тражио хитан развод јер га супруга свакодневно храни инстант резаницима

Мери и Винсент су рекли да је њихова ћерка „увек желела да заради новац“.

@linsey99forever #fypシ #dollskill ♬ I did it myself - Keltie

Од малих ногу, Линдзи је „увек желела много од живота. Желела је велику вилу“, а почела је да се бави моделингом са 15 година и видела је како број њених обожаваоца расте током година.

Недавно је Линдзи такође купила кућу за свог коња, Великог Оза.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas