
4 врсте рибе се сматрају најздравијим: Имају обиље омега-3 масних киселина
Риба је извор омега-3 масних киселина, витамина и протеина, али нису све рибе једнаке. Коју рибу стручњаци сматрају најбољом и зашто би је требало укључити у вашу исхрану?
Риба је извор омега-3 масних киселина, витамина и протеина, али нису све рибе једнаке. Коју рибу стручњаци сматрају најбољом и зашто би је требало укључити у вашу исхрану?
Риба је одличан извор немасних протеина са високим садржајем омега-3, минерала (посебно јода) и других микронутријената.
Поведите рачуна о здрављу крвних судова на време
Иако је богата хранљивим материјама, стручњаци упозоравају да не смемо да претерујемо са уносом
Нутриционисти препоручују редовно конзумирање рибе наглашавајући колико је она здрава, али се чини да ова намирница ипак није довољно често на јеловнику просечне породице
Ако вам је досадила "тешка храна" направите тортиљу са туњевином.
Овај начин исхране је здрав, јефтин и одличан за органзам.