Recept za posni ručak: Korak po korak do savršenog pasulja
Dani su posta su počeli, a pred vama je ideja za sledeći posni ručak
Dani su posta su počeli, a pred vama je ideja za sledeći posni ručak
Istaknuti gastronomski sajt za hranu i putovanja Tejst Atlas objavio je listu najboljih jela od pasulja na svetu - pobednik jeste čorba iz Meksika, ali na spisku se nalaze čak tri tanjira od ove...
Služi se na sobnoj temperaturi ili hladan
Uz ova dva trika pasulj se najbrže kuva
Svi volimo domaćinski pasulj
I avgust može biti mesec sadnje samo je potrebno znati koje vrste povrća uspevaju u ovo doba
Da li potapate pasulj u vodu pre kuvanja?
Pasulj ima i drugi način pripreme
Isprobajte savet iskusnih kuvara
Pasulj je tradicionalno jelo koje se u slast jede tokom svih godišnjih doba. Svi se slažu da hrani i stomak i dušu, a odlično ide uz kupus salatu