Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗБОГ ОВОГА СЕ ЈОВАН А ЈЕРЕМИЋ КАЈЕ:"Највећа пропаст је што нисам урадила ИНТЕРВЈУ СА КАСАНДРОМ НА ШПАНСКОМ"

Латиноамеричка глумица Кораима Торес неколико дана је била у Београду због пословног ангажмана, а водитељка Јована Јеремић није успела да уради интервју са њом.

1727519087_JOVANAAA-JEREMIIC.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Наиме, Јована Јеремић је у јутарњем програму открила да је имала у плану да уради интервју са популарном глумицом, али се на крају то није догодило.

- Дошла била Касандра... Највећа пропаст, односно неискоришћена прилика продуцената који су је довели, а ја то тврдим, јесте што нису стигли да ја урадим интервју са Касандром на шпанском. Била је та идеја, требало је да се сретнемо Касандра и ја, међутим, нисмо успели да се сретнемо, мислим да је та идеја прекасно дошла, она је полако купила прње... То би био интервју који би срушио интернет, ал добро треба сањати, ех живот је дуг, штета, рекла је Јована Јеремић.

Чувена Касандра је део "Игре судбине", а екипа поменуте серије је организовала прославу на којој се појавила и латино дива, те је била одлично расположена.

Касандра: "Срце ми куца од љубави што сам у овом граду"
"Јако сам задовољна и захвална што сте сви ви овде. Срце ми куца од љубави што сам у овом граду и овој држави", рела је она и додала да се сјајно осећа у Србији.

"Овде су људи љубазни пуни љубави и поштовања. Знају да искажу своја осећања и поштовање на нежан начин и осећам се лепо примљено и дочекано. Као код куће. Из продукције су нас водили у један ресторан и тамо је била уживо музика, било је прелепо".

Блиц 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas