Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СПАВАО САМ СА УДАТИМ ЖЕНАМА" Певач овако прича о АФЕРАМА

Амар Гиле Јашарспахић има вема буран љубавни живот, а пре неколико месеци открио је да чека треће дете са другом супругом Мирелом, са којом је прошле године добио сина.

1723108332_1c45923ceeacea76b23f782b553dbc8a9df383c4.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

- Управо сам добио вест да ћу по трећи пут постати отац. Пуно ми је срце! Искрено, мало сам погубљен, али надам се да ће све проћи у најбољем реду. Ово је заиста најлепша вест коју човек може да чује - рекао је Гиле, који признаје да би после два сина, волео да добије девојчицу:

- Ево, сад очекујемо нову или новог члана породице. Мада, ја бих искрено нову, али Боже мој, нека је живо и здраво. У новембру или децембру стиже принова. Верујте, ово је најлепша вест која може да постоји на овој планети и највеће богатство.

Иначе, он је пре друге супруге имао један брак иза себе, али и буран љубавни живот, те су га пратиле многе афере. Певач је једном приликом и сам признао да је био са удатим женама.

"Свачег је било у мом животу, био сам и са удатим женама, али ме њихови мужеви нису јурили. Био сам опрезан. Умем да чувам тајне, а и спретан сам", признао је певач за Информер.

Иначе, Гиле се почетком 2020. развео после скоро четири године брака од своје изабранице Ене Сарајлић са којом има сина.

- Развео сам се. Није нам ишло у браку, те смо одлучили да свако оде на своју страну. Уредно плаћам алиментацију и користим сваки слободан тренутак када немам наступе и концерте да проведем са сином - изјавио је он тада.

Јашарспахић је у марту прошле године са другом изабраницом Мирелом добио и другог сина ком су дали име Златан. Међутим, његова садашња изабраница се не експонира.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas