Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САДА ЖИВИ У ЛУКСУЗУ АЛИ НЕКАДА НИЈЕ БИЛО ТАКО: Тежак животни пут српског репрезентативца

Александар Митровић није имао ни мало лак пут до успеха

1718621942_profimedia-0882201440.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Александар Митровић тренутно је једна од најбољих наших фудбалера, који проживљава сјајне моменте у каријери. Миљеник српске нације постигао је огроман успех, али мало ко зна каква је његова животна прича.

На овом Европском првенству бодри га супруга Кристина Митровић која неретко на свом Инстаграму профилу објављује слике луксузног живота и чини се да брачни пар заиста ужива.

Кристина Митровић је једна од највећих подршки репрезентације Србије, а осим што је жена фудбалера, она је и ћерка нашег чувеног спортског радника, некадашњег фудбалера, сада тренера Александра Јањића.

Александар је родом из Смедерева, а његов пут до успеха није био нимало лак. У интервјуу за "Информер" Митровић је отворио душу и говорио о свом одрастању у Смедереву, првим фудбалским корацима и тешким моментима кроз које је пролазио у својој каријери.

 

- Одрастао сам у нормалној, радничкој породици. О мени и брату су доста бринули баба и деда јер су мајка и отац много радили. Када су били у првој смени, устајали су у четири ујутру да иду на посао. Тата је био возач, а мајка кондуктер. Тако су се и упознали. Отац је онда почео и приватно да ради са шљунком, па по цео дан није био код куће - открио је он.

- Без обзира на гомилу обавеза, увек су налазили времена да са нама уче или да мене возе из Смедерева у Београд на тренинге. Шест пута недељно. Пре или после школе, у зависности од тога која сам смена, чекали су ме да ме одведу на тренинг и врате кући. Имао сам времена само за школу и фудбал, а они само за посао и моје тренинге. Путовали смо тако од моје девете до четрнаесте године. Онда сам се преселио у Београд - каже Митровић и додаје да је пресрећан што је данас у могућности да им пружи све што им је потребно:

- Одрицали су се свега да бих ја успео да остварим снове, да бих могао да радим шта волим. И мој брат је много пута морао да се жртвује. На пример, дешавало се да немамо пара и онда он не добије нове патике или мајицу да би имали мени да купе копачке или костобране. Наравно да сам срећан што сам успео, али ми је много драже што се то догодило због свих њих, који су годинама себе стављали у други план да бих ја ишао према својим циљевима. Драго ми је што данас њима могу да пружим више.

Када је примио прву плату млади Митар је све потрошио на гардеробу.

- Од прве плате сам отишао у тржни центар и покуповао сам неколико истих мајица у различитим бојама. Свашта сам тада узео. Нисам размишљао уопште. Жељан си, па желиш себи да испуниш неке хирове. Али то те брзо прође - закључио је Александар.

Стилл 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas