Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ГРАНДА: Изгубио битку од опаке болести у 52. години

Певач Ацо Бабић преминуо је у 52. години после дуже и тешке болести

1717070579_Foto-Printscreen-YouTube-Aco-Babic.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Ацо Бабиц
Oglas

Певач је преминуо у Новом Саду, а како пише Курир, сахрана ће бити данас на градском гробљу у граду у ком је годинама живео.

Бројне певачеве колеге остале су у шоку након тужниј вести, а на друштвеној мрежи Фејсбук пријатељи се опраштају од Аце уз потресне речи.

„Мало је рећи да сам шокиран, путуј с Богом, памтићу те“, „Твоје песме ће остати заувек“, „Последњи поздрав драгом колеги…Путуј са анђелима, а породици искрено саучешће“, само су неке од порука које су освануле на Ацином Фејсбук профилу.

Ацо Бабић је рођен 13. априла 1973. године у Бијељини, као треће дете по реду на радост својих родитеља и две старије сестре. Одрастао је и школовао се у Угљевику, у Босни и Херцеговини.

Већ у првим школским данима показао је интересовање за музику и одмах бива ангажован на месним приредбама и свечаностима где наступа певајући тадашње хитове афирмисаних певача, не слутећи да ће једног дана и сам кренути путевима естраде.

Након завршене средње школе, одлази на одслужење војног рока у незгодно време, 1991. године. Тај период живота, који прати и распад државе, би најрадије заборавио.

Средином деведесетих долази у Нови Сад где уписује Вишу техничку школу на којој упознаје друштво које се већ увелико бави свирком по локалима у граду и околини и који имају „упражњено“ место бубњара.

-Нисам много размишљао и упао сам у бенд, млад, жељан музике а и новац ми је био више него потребан за живот и школовање… – кометарисао је почетак и разлог бављења овим послом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas