Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО НИСТЕ ЗНАЛИ: Оволико износи пензија Зорана Цвијановића

Зоран Цвијановић, истакнути српски глумац отишао је ове године у пензију у 66. години живота.

1727794887_jdp_kzn_15042024_0173.JPG
Пхото:АТА /А.А
Oglas

Наиме, Зоран је 25. јануара, одиграо последњу позоришну представу "Пигмалион" у сталном радном односу и отишао у заслужену пензију.

Од како се пензионисао, Цвијановићу сваког месеца на рачун леже до 70.000 динара, преносе домаћи медији.

Глумци, као и остали запослени у државном сектору, од Нове године су добили повишице плата, тако да за прваке позоришта износе око 100.000 динара. Пензије се, како преносе домаћи медији, за драмске уметнике крећу од 50.000 до 70.000 динара. На њихову висину утиче и то да ли су били у позоришту или су радили као слободни уметници.

Осим њега, ове године у августу је у пензију отишла и Олга Одановић, а почетком септембра је и Бане Видаковић.

Постао деда девојчице


Подсетимо, ћерка глумца Зорана Цвијановића, Милена, породила се недавно и на свет донела девојчицу.

Она већ годинама живи у Лос Анђелесу, где се и породила. Милена је, иначе, завршила престижни "Беркли", а потом се, 2019. године, удала за Патрика Краулија, згодног фитнес инструктора.

Иако званично није познато како се девојчица зове, једна од Милениних пријатељица на Инстаграму је током "бабy схоwер" журке написала: “Тако сам срећна због тебе и Лане”. Могуће је да је добила име по баки, Милениној мајци Лани.

Њен супруг Патрик је пратиоцима на Инстаграму открио како је свакодневне тренинге ускладио са бригом о беби.

– Док је моја прелепа жена вежбала, ја сам се шетао по теретани са ћеркицом која је спавала у колицима. Користио сам сваку прилику да урадим понеку вежбу – написао је уз снимак и објаснио процес тренинга.

Курир 

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas