Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕЛИНА И ЂИНА ДЖИНОВИЋ УЖИВАЈУ НА АЗУРНОЈ ОБАЛИ: Креаторка се труди да наследници испуни свакку жељу (ФОТО)

Прво су заједно боравиле у Кану, а сада време проводе у Монаку

1726213666_105582_melina_f.png
ФОТО: Ата / Профимедиа / Принтскрин Инстаграм дјинадзиновиц
Oglas

После бурног развода, модна креаторка Мелина Галић, претходно позната као Џиновић, окренула је нови лист живота на сунчаној Азурној обали. Њена ћерка Ђина се недавно придружила мајци и ужива са њом у луксузу, а прво су заједно биле у Кану.

Њих две су из овог француског града отишле у Монако, а Ђина не престаје да објављује моменте из ове земље на друштвеним межама.

Ђина ужива у изобиљу, па је испред ње "и од птице млеко", а због специјалитета са месом и орашастим плодовима многима је засигурно пошла вода на уста, док је забележила и коктеле и слатке ђаконије.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - дјинадзиновиц

Мелина, иначе, испуњава наследници сваку жељу, па је Ђина недавно на друштвеним мрежама поделила мноштво фотки из Кана.

Мелина променила живот из корена

Подсетимо, Мелина се недавно, након развода од чувеног певача Хариса Џиновића, одселила из Србије и свој нови живот започела на Азурној обали.

- Мелина сада живи на Азурној обали, преко месец дана је тамо. Видели сте и сами није се оглашавала поводом развода од Хариса. Једноставно жена је оставила све иза себе и кренула даље. Има планове за своју будућност, жели да живи и ужива у животу, радује се свему оном новом што јој доноси овај нови почетак. Пресељење није мала ствар, али она се лако адаптирала. Нови људи... - рекао је тад добро упућен извор за "Блиц".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas