Oglas
· · Komentari: 0

MELINA I ĐINA DŽINOVIĆ UŽIVAJU NA AZURNOJ OBALI: Kreatorka se trudi da naslednici ispuni svakku želju (FOTO)

Prvo su zajedno boravile u Kanu, a sada vreme provode u Monaku

1726213666_105582_melina_f.png
FOTO: Ata / Profimedia / Printskrin Instagram djinadzinovic
Oglas

Posle burnog razvoda, modna kreatorka Melina Galić, prethodno poznata kao Džinović, okrenula je novi list života na sunčanoj Azurnoj obali. NJena ćerka Đina se nedavno pridružila majci i uživa sa njom u luksuzu, a prvo su zajedno bile u Kanu.

NJih dve su iz ovog francuskog grada otišle u Monako, a Đina ne prestaje da objavljuje momente iz ove zemlje na društvenim mežama.

Đina uživa u izobilju, pa je ispred nje "i od ptice mleko", a zbog specijaliteta sa mesom i orašastim plodovima mnogima je zasigurno pošla voda na usta, dok je zabeležila i koktele i slatke đakonije.

Foto: Printskrin/ Instagram - djinadzinovic

Melina, inače, ispunjava naslednici svaku želju, pa je Đina nedavno na društvenim mrežama podelila mnoštvo fotki iz Kana.

Melina promenila život iz korena

Podsetimo, Melina se nedavno, nakon razvoda od čuvenog pevača Harisa Džinovića, odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi... - rekao je tad dobro upućen izvor za "Blic".

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas