Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ ТРАЖИЛА ОДМОР ОД ЖЕЉКА: Овом одговору се ни мало није надала! (ВИДЕО)

Водитељка Јована Јеремић угостила је у Јутарњем програму власника телевизије Пинк, Жељка Митровића.

1725872555_Jovana-jeremic-i-Zeljkoooooo.png
Пхото:принтсцреен/тик ток
Oglas

Гост Јутарњег програма код Јоване Јеремић, данас је био и челник Пинка Жељко Митровић. Након што су представили нове пројекте медијске куће, Јована је искористила тренутак пред камерама и питала свог шефа када ће добити одмор. Одговор Жељка Митровића је водитељку на секунд оставио без текста.

"Има и оних који нису ишли на одмор, могу ли и они да аплицирају?" питала је водитељка Жељка везано за неку од бенефиција коју компанија нуди запосленима.

"Ти то мислиш на себе?", узвратио је Митровић.

 

@јованајеремиц.оффициал #форyоу #форyоупаге #фyп #јеремицјована #јованајеремиц @Зељко Митровиц ♬ оригинал соунд - јованајеремиц.оффициал

 

"Па између осталог, ко ће кога ако не свој свога", рекла је Јована.

"Четири дана у недељи си на одмору, зар није то одмор?! Знаш како је кад неко одмара четири дана", рекао је Митровић.

"Јао, знала сам да ћеш то... Али ја јурим приче, разговарам са људима, комуницирам са гледаоцима", кренула је да негодује Јована.

"Човек кад је талентован то ради у лету, а четири дана одмара, али океј, бићете награђени и ви који не радите 4 дана", наставио је Митровић док је Јована остала без речи неколико секунди са осмехом на лицу, и додала: "Добро".

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas